Βγήκε ζωντανή από τροχαίο και έπεσε νεκρή από τα πυρά του άλλου οδηγού

Η Deborah Pearl βρισκόταν το πρωί καθ’ οδόν προς τη δουλειά της, οδηγώντας στο Solon του Οχάιο, όταν σε μια διασταύρωση ένας άλλος οδηγός παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω στο δικό της αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο της Pearl ντελαπάρισε ενώ το άλλο όχημα αναποδογύρισε πολλές φορές πριν καταλήξει, ανάποδα, στο οδόστρωμα.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν ζωντανοί από τη σύγκρουση και μάλιστα ο άνδρας βγήκε από το αναποδογυρισμένο SUV του. Και τότε άρχισε η τραγωδία.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας βγήκε από το όχημα κρατώντας όπλο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της Deborah. Την ώρα που εκείνη, εμβρόντητοι, σήκωνε τα χέρια της ψηλά, εκείνος την πυροβόλησε ξανά και ξανά.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον δράστη: πρόκειται για τον 29χρονο Matthew Ryan Desha, πρώην πεζονάυτη, που είχε υπηρετήσει δύο φορές στο Ιράκ κατά τη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ 2004 και 2008.

kasdasy1

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τα ουρλιαχτά της», περιέγραψε η αυτόπτης μάρτυρας.

Μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο διηγήθηκε πως άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς, μετά μια γυναίκα να ουρλιάζει, μετά ακόμα τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς και ύστερα σιωπή.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία που βρήκε την άτυχη 53χρονη να κείτεται σοβαρά τραυματισμένη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 29χρονος δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η εγγύηση ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με γείτονά του, ο Desha δυσκολευόταν πολύ μετά τη θητεία του στους πεζοναύτες.

kasdasy2