«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ανατροπή – «βόμβα»! «Είμαι ερωτευμένη και αυτός ο γάμος δεν θα επιτρέψω να γίνει!»

Η είδηση του γάμου Ορέστη και Αγάπης τρελαίνει την Ελισάβετ που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι χάνει από τη μια στιγμή στην άλλη τον άντρα που αγαπά! Η αντίδρασή της θα είναι για μια ακόμη φορά εκτός ορίων…  

Η Αγάπη όχι μόνο προχωράει το γάμο της με τον Ορέστη αλλά, σαν να μην έφτανε αυτό, αποφασίζει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στη σχέση της… Κάνει γνωστό στον Παύλο ότι θα ήθελε να συγκατοικήσει για δέκα μέρες με τον Ορέστη για να δει πώς πάει η συμβίωση αυτή. Η είδηση δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη από την Ελισάβετ, η οποία μόλις μαθαίνει τα νέα γίνεται για ακόμα μια φορά έξαλλη. Μέσα στον ακατάσχετο παρορμητισμό της πηγαίνει στο σπίτι της Αγάπης, που ήδη συζεί με τον Ορέστη, και αποφασίζει να τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Με το πού ανοίγει την πόρτα η Αγάπη, η Ελισάβετ της λέει: «Είμαι ερωτευμένη με τον Ορέστη».

Η Αγάπη πραγματικά τα χάνει με το θράσος της και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. «Τι λες;», της απαντάει η Αγάπη με τη γνωστή ψυχρότητα που τρελαίνει την Ελισάβετ. «Είμαι ερωτευμένη και αυτός ο γάμος δεν θα επιτρέψω ποτέ να γίνει», συνεχίζει η Ελισάβετ που είναι εκτός ορίων… Ωστόσο, η Αγάπη δεν έχει κανένα σκοπό να παίξει το παιχνίδι της. Χωρίς να της απαντήσει καν, της κλείνει στα μούτρα την πόρτα αφήνοντάς τη σύξυλη! Η Ελισάβετ βάζει τα κλάματα… και περιπλανιέται στους δρόμους σαν χαμένη μην ξέροντας τι να κάνει.

Η ώρα περνά και δεν λέει να γυρίσει στο σπίτι… Η Ελισάβετ για πολλοστή φορά εξαφανίζεται από προσώπου γης και η Αλίκη με τον Παύλο ανησυχούν πολύ μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της από την απελπισία της!

Source :
tv-24.gr