Δίδυμα φεγγάρια: Η υγεία του Παύλου συνθλίβει ψυχολογικά την Αλίκη !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς δίδυμα φεγγάρια θα δούμε ότι το μίσος ανάμεσα στην Ελισάβετ και τη στην Αγάπη μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Η Αγάπη συγκατοικεί μαζί με τον Ορέστη και αυτό δεν μπορεί να το αποδεχτεί με τίποτα η Ελισάβετ. Έτσι λοιπόν σκέφτεται να οργανώσει ένα δεύτερο σχέδιο για να μπορέσει να τους χωρίσει. Δυστυχώς όμως για εκείνη το σχέδιο της θα αποτύχει παταγωδώς.
Ωστόσο βλέπουμε ότι το μίσος που έχουν οι δίδυμες η μία για την άλλη θα μπει σε δεύτερη μοίρα, μιας και ο μοναχός Αμβρόσιος θα πετάξει κάποιες σπόντες στην Αλίκη για την υγεία του Παύλου. Η Αλίκη είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και αμέσως αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και εκλιπαρεί τον μοναχό Αμβρόσιο να της αποκαλύψει πόσο χρόνο ζωής έχει ο Παύλος. Εκείνος όμως δεν της αποκαλύπτει τίποτα.
Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και αυτή τη φορά να μην πει στην Αλίκη τίποτα για την υγεία του. Έτσι η Αλίκη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να ξεκινήσει να βρει την άκρη του νήματος ώστε να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Παύλο και την υγεία του!