Δες τι να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ (στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στη βόλτα, στο σπίτι) – VIDEO

H instagrammer Amy Rebecca Owen μας δίνει μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε υπέροχες ιδέες για τέλειο styling. Η όμορφη Amy παρουσιάζει τι θα φόραγε μια γεμάτη μέρα με δραστηριότητες.

#Το πρωί η ίδια επιλέγει πιο σέξι outfit και ρόμπα για να κυκλοφορεί στο σπίτι και να φάει το πρωινό της. Είναι σημαντικό να νιώθεις όμορφη και ωραία ντυμένη και μέσα στο σπίτι σου γιατί αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση.

#Αμέσως μετά πηγαίνει για τρέξιμο και φοράει αθλητικό σορτς και ζακέτα και τα συνδυάσει με κοντό μπουστάκι και αθλητικά παπούτσια.

#Στη συνέχεια ετοιμάζεται για τη δουλειά της όπου φοράει ένα σχετικά φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, κίτρινο blazer και μπεζ γόβες.

#Σε απογευματινό μπάρμπεκιου η ίδια επιλέγει να φορέσει ένα σύνολο με έντονα prints που εντυπωσιάζει και ψηλες εσπαντρίγιες.

#Τέλος, για να κάτσει χαλαρά μέσα στο σπίτι της και να απολαύσει τηλεόραση και να ασχοληθεί λίγο με τον υπολογιστή της η Amy φοράει φυστικί φόρμα και ασορτί crop φουτεράκι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_441604’); });

Δες όλα τα παραπάνω looks στο βίντεο που ακολουθεί! Ποιο από όλα σου αρέσει περισσότερο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Follow @ames.ro for more ✨ AD Day in my fashion life @isawitfirst 👚 Morning run 🖤 Day in the office 💛 Evening BBQ 💙 Sofa surfing 💚 Comment below your fave look, I think mines 4 🙊 All tagged on my blog 💗 (🎵 Vast Chant)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen – Stylist (@ames.ro) στις 5 Ιούλ, 2019 στις 6:09 πμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το είδος φλοράλ είναι η μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού!- Δες εδώ ποιο φλοράλ σχέδιο αξίζει να δοκιμάσεις φέτος

Η Φαίη μας φοράει το μαγιό που είναι η απόλυτη τάση του Καλοκαιριού!- Θα το λατρέψεις και θα θέλεις να το φορέσεις κι εσύ!

Αυτά είναι τα μαγιό που επιλέγουν οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram!- Εσύ ποιο από αυτά θα φόραγες;

Original Source: faysbook.gr