Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιουλίου

Κριός
Η Σελήνη περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που δηλώνει πως η κοινωνική σου ζωή σήμερα είναι αρκετά έντονη. Ταυτόχρονα, τραβάς την προσοχή του περιβάλλοντός σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες για να μην δώσεις λαβές για σχόλια. Υπάρχει άλλωστε κάτι έντονο στην ατμόσφαιρα, σας ηλεκτρισμός, που οφείλεται στην επικείμενη έκλειψη. Δείξε ψυχραιμία!

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι πιο ευχάριστη για εσένα σε σχέση με τις προηγούμενες, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, εσύ θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι ή γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις, το σίγουρο είναι πως θα σου δοθούν λόγοι για να χαμογελάσεις, ακόμη και στα δύσκολα.

Δίδυμοι
Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας έρχεσαι σε επαφή με συναισθήματα και σκέψεις που έχεις καταπιέσει εδώ και καιρό, έχοντας όμως και την ευκαιρία να τα επεξεργαστείς. Επιπλέον, κάνεις μυστικές επαφές που μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες, ενώ η διαίσθησή σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Για την ώρα μάλιστα έχεις τον ανάδρομο κυβερνήτη σου Ερμή σε βοηθητική θέση που σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη απέναντί σου σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό τονίζει ιδιαίτερα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε προτρέπει να κινήσεις τις διαδικασίες στα θέματα που σε απασχολούν, αφού σήμερα έχεις σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό σου που σε στηρίζουν.

Λέων
Μια αρκετά καλή ημέρα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, κάνοντας και τις κατάλληλες επαφές. Φρόντισε όμως να μην κάνεις νέα ξεκινήματα τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, αλλά να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις!

Παρθένος
Μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για την προσωπική σου ζωή η σημερινή ημέρα, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σου λείπουν όμως βασικές πληροφορίες. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ο ανάδρομος Ερμής στο προηγούμενο ζώδιο.

Ζυγός
Μια αρκετά καλή ημέρα είναι η σημερινή για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις και κάποιου είδους βοήθεια από τους οικείους σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός, αλλά και πιο υπομονετικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Σημαντικές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον υπάρχουν στην ατζέντα της σημερινής ημέρας. Κάνεις σημαντικές συναντήσεις, βρίσκεις πρόσωπα που σε βοηθούν να βρεις διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σου. Από την πλευρά σου όμως, είναι προτιμότερο να περιορίσεις τα ξεσπάσματα και την εριστικότητα προς τους γύρω σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις υποθέσεις κυρίως πρακτικής φύσεως. Ταυτόχρονα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που σου φαίνονται χρήσιμες. Παράλληλα όμως, μην αμελείς να μένεις πιστός στο πρόγραμμά σου, καθώς απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν τον αρχικό σχεδιασμό και εσύ τρέχεις για να προλάβεις.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο και σε ευνοϊκή σχέση με τον Ουρανό δείχνει πως σκέφτεσαι πρωτοποριακές ιδέες και θέλεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς αυτές τις ιδέες σου και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες, ωστόσο έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε προσγειώνουν ξανά στην πραγματικότητα. Η μέρα όμως χρωματίζεται από την έκλειψη Σελήνης που θα γίνει αύριο το βράδυ και φέρνει ηλεκτρισμό…

Υδροχόος
Είσαι αρκετά εσωστρεφής από σήμερα, προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι Υδροχόοι εκείνοι που θα προτιμούσαν να ξεκουραστούν από όλα αυτά που σου απασχολούν το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά έχεις δικούς σου ανθρώπους που μοιράζεσαι τα βάρη, τρόπον τινά.

Ιχθείς
Θέλεις να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να δεις πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αφού πλέον είσαι σε μια φάση που αναζητάς κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com