Δεύτερη μέρα απογευματινών εκπομπών! Ποια κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης!

Δεύτερη μέρα των ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών και οι δυο κύριες της απογευματινής ζώνης δίνουν την μάχη τους στήθος με στήθος!

Χριστιάνα Αριστοτέλους και Αλεξία Αναστασίου με τις ομάδες τους, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του κοινού!

Τα πράγματα δεν έδειξαν να αλλάζουν ιδιαιτέρα, μιας και η διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης δεν παρουσιάζουν και μεγάλη διαφορά από αυτή της πρεμιέρας.

Αναλυτικά το «Όλα για σένα» στο Mega, την πρώτη μέρα έφτασε το 24.6%, ενώ την δεύτερη έπεσε 4,4 μονάδες και έκλεισε στο 20,1%

Ενώ το «Με αγάπη Χριστιάνα» έφτασε να κλείνει στην πρεμιέρα του με 22.4% και στην χθεσινή αναμέτρηση έχασε 4,6% και έκλεισε στο 17,8%

Με αποτέλεσμα και η δεύτερη μέρα να μην κλείσει με αδιαφιλονίκητη νικήτρια μιας και το παιγνίδι παίζεται στα ίσια! Κράτησαν ακριβώς την ίδια αναλογία, αν και η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, έχει μεγαλύτερο δρόμο να διανύσει, μιας και ο μέσος όρος του καναλιού είναι πολύ μικρότερος, από αυτόν του Mega που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, τερματίζει με το νέο του πρόγραμμα,  πρώτο κανάλι, με τον Alpha Κύπρου να διατηρεί το άλμα του, στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης!

Source :
reporter.com.cy