Είναι αυτές οι νέες Αριστοτέλους της Κύπρου;

Είναι ωραίες, μαγνητίζουν τα βλέμματα των τηλεθεατών και τις περισσότερες φορές είναι το μυστικό επιτυχίας της τηλεθέασης της εκπομπής, της οποίας είτε παρουσιάζουν είτε συμμετέχουν.

Είναι η νέα γενιά των κοριτσιών της τηλεόρασης, αλλά ταυτόχρονα σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν όλα τα φλας πάνω τους. Με το στυλ τους κινούνται με την ίδια άνεση, τόσο στα τηλεοπτικά πλατό,όσο και στην καθημερινότητα τους.

Μήπως να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε  εάν θα είναι αυτές που θα φάνε τη θέση της Αριστοτέλους;

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Έγινε γνωστή μέσα από τον χώρο του modeling. Μετά τον τίτλο της Miss Κύπρος είδε την καριέρα της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι συνεντεύξεις της έδιναν και έπαιρναν, όπως επίσης και τα fashion editorials και οι συμμετοχές της στα διάφορα fashion shows. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεόρασης,όπου τη φετινή σεζόν έχει αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής “Όλα για σένα” στο MegaOne.

Κάλια Ελευθερίου

Το νέο αστέρι της κυπριακής τηλεόρασης που όλοι αναφέρονται σ’αυτήν ως το πρόσωπο που έλαμψε αυτή τη σεζόν και εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.Βρισκόταν στο πάνελ της νέας εκπομπής του Alpha “Με αγάπη Χριστιάνα!” δίπλα στην Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ο λόγος για την όμορφη πανελίστρια Κάλια Ελευθερίου της οποίας fans της δημιούργησαν την πρώτη επίσημη της σελίδα θαυμαστών στο Instagram και αναμένεται να γίνει χαμός.

Μαρία Κορτζιά

Η Μαρία Κορτζιά συμμετείχε στα καλλιστεία Star Κύπρος 2013 και είναι πλέον ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά δείγματα παρουσίας σε αυτό τον χώρο, έχοντας αποσπάσει κατά καιρούς θετικά σχόλια για τις ικανότητές της.