Είναι επίσημο! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Σε προηγούμενο κείμενο σας αποκαλύψαμε την απόφαση των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 να «παγώσουν» το ριάλιτι «I am a celebrity get me out here» («Είμαι celebrity… σώστε με!») και να προχωρήσουν κανονικά την επαναφορά του «So you think you can dance» με τη Δούκισσα Νομικού αλλά και το νέο κύκλο του show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου τρέχουν μαραθώνιο για να κλείσουν τους celebrities που θα συμμετάσχουν στο show μεταμφιέσεων και γι’ άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι έχουν γρήγορα αντανακλαστικά. Και αυτό γιατί μετά το πρόωρο τέλος της απογευματινής εκπομπής του ALPHA «Ξαναδέστε τους», τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσέγγισαν -αρχικά- τον Νίκο Μουτσινά για να συμμετάσχει αρχικά στο ριάλιτι αλλά αφού αναβλήθηκε για τη σεζόν 2017- 2018 του πρότειναν να ξανά κάτσει στην καρέκλα του στην κριτική επιτροπή του «YFSF»Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Πριν από λίγη ώρα ο δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιαστής έκανε το ραντεβού και είπε «ναι», παίρνοντας μια τρυφερή αγκαλιά τη Μαρία Μπεκατώρου. Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις και ήθελαν να ξανά συνεργαστούν… Την αποκάλυψη έκανε η casting director του καναλιού Κατερίνα Παπαμερή η οποία σχολίασε: «Ξαναμεταμφιέστε τους…». Να σημειωθεί ότι η υπόλοιπη κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τον Σταμάτη Φασουλή, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου.

Source :
tv24