Ελεος! Αφήστε ήσυχο το Μάριο και την οικογένεια του! Τα media αφηνίασαν εναντίον του!Τι στο καλό συμβαίνει!

Βρε Μάριε… βρε αγόρι μου τι τους έκανες και όλοι σου κάνουν επίθεση; Τι συνέβη και τα βάζουν ακόμα και με την οικογένεια σου; Αφηνιάσαν εναντίον του! Αντε να κέρδιζες το survivor θα το δικαιολογούσα ότι πάντα “κράζουν” τους νικητές…. το έχουμε στο αιμα μας να “κράζουμε” τα παιδιά μας που διαπρέπουν! Τώρα όμως;

Της Έλενας Τσιακούπη – Journalist

Τι είναι αυτό το κακό που καθημερινά βρίσκουν κάτι να γράψουν εναντίον σου; Είτε για παλαιότερα σου post χαρακτηρίζοντας σε ως ρατσιστη ενώ εσυ βρισκόσουν μέσα στο παιχνίδι! Σε χαρακτήριζαν ότι διαθέτεις “μισανθρωπικές, ρατσιστικές απόψεις που όπως φαίνεται πάνε πάντα χεράκι χεράκι με τον σεξισμό”!

Λίγο αργότερα… και ενώ φαινόταν ότι θα πήγαινες τελικό άρχισαν το κράξιμο! Ενώ μετα το τελικό αποτέλεσμα… ξαφνικά αρχισαν να ασχολούνται και με την οικογένεια σου… γράφοντας διάφορα με το τελευταιο να γίνεται αναφορά οτι ένα ολόκληρο αεροπλάνο… μία ολόκληρη αεροπορική εταιρεία περίμενε την οικογένεια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, συγκεκριμένα τους γονείς του και τον αδερφό του, οι οποίοι είχαν καθυστερήσει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οτι βγήκε και σχετική ανακοίνωση στο αεροδρόμιο για την καθυστέρηση αυτή, ότι δηλαδή περιμένουν τους γονείς του Μάριου από το survivor για να απογειωθεί το αεροπλάνο!

Ολο αυτό το σκηνικό παραλόγου , επίθεσης και σχολιασμού γύρω απο το όνομα του Μάριου και της οικογένειας του, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω! Είναι ωραία και τα κλικ δεν λέω…και εμείς θα τα ανεβάσουμε τα θεματάκια… αλλά το σωστό και το δίκαιο πρέπει να λέγεται.. Προς τι οφελεί όλη αυτή η επίθεση;

Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους ανθρώπους… Εκαναν 5 μήνες να δουν το παιδί τους.. το οποίο μάλιστα είχε τραυματιστεί και σε ατύχημα!!  Και παρ’αυτά δεν λύγισε και συνέχισε μέχρι το τέλος!

Τι και αν οπως γράφεται έκανε πρόβλημα η οικογένεια του για τις ψήφους.. ο οποίοσδήποτε πιστεύω αν είχε προβλημα τεχνικό για να αποκαταστήσει το δίκαιο θα το έλεγε!

Λένε πως το survivor είναι η ζούγκλα..αλλά τελικά ζούγκλα είμαστε όλοι εμείς στο “εκσυχρονισμενο” (δήθεν) κόσμο…!