Εορταστικά χτενίσματα – Πάρτε τις καλύτερες ιδέες και αφήστε εντυπώσεις

Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ  (Hairstylist- Καθηγητής Κομμωτικής)

Είναι αναπόφευκτο αυτές τις μέρες να μην έχεις πολλές εξόδους !

Γι’ αυτό έχω φροντίσει να πάρεις πολλές ιδέες από τις διάφορες σταρ για να μην το ψάχνεις και πολύ μέσα στα Χριστούγεννα!!

1. Αρχή κάνουμε με την Lea Mitchele η οποία συνδυάζει τις υπέροχες αφέλειες της που φτάνουν έως τα φρύδια με τα μακριά μαλλιά της που έχουν σκάλες ξεκινώντας από το πιγούνι και κάτω. Ανάλαφρο και κυματιστό είναι ένα απλό αλλά εντυπωσιακό κτένισμα για μία εορταστική έξοδο .

1-lea-mitchele

  1. Συνεχίζουμε με μία ρετρό πρόταση από τη Taylor Swift, η οποία συνδυάζει με το vang χτένισμα πιασμένο σε κότσο το ματ κόκκινο κραγιόν , μια από τις καλύτερες επιλογές σας για τις Χριστουγεννιάτικες βραδινές εξόδους αφού σας βγάζει μια απίστευτα ρομαντική εικόνα.

    2-taylor-swift

  1. Μην ξεχνάμε τα αγαπημένα σινιόν, που συνήθως προτιμούνται από γυναίκες με πιο κλασικό στυλ. Μια πιο οversize πρόταση για σινιόν μας έχει δώσει η Blake Lively.

    3-blake-lively

  2. To μυστικό για ένα κτένισμα μου να μην φαίνεται στημένο είναι να αφήσεις λίγες τούφες να πέσουν γύρω από το πρόσωπο σου για ένα πιο σέξι αποτέλεσμα . Αυτό προτείνει η Ριάνα για αυτές που δεν θα βρουν το χρόνο για το κομμωτήριο και θα αφήσουν την φαντασία τους να δημιουργήσει.

    4-riana

Περισσότερες ιδέες σε άρθρο που ακολουθεί ή μπορείτε να επικοινωνήστε απευθείας με τον  Χρίστο Μιχαήλ ή μέσω της σελίδα μας στο facebook Socialista.com.cy