«Εύχομαι να μην το ξανακάνω… …

«Σεισμός» ήχησε με την Αννίτα Πάνια, η οποία είπε χαρακτηριστικά πως εύχεται να μην ξανακάνει ποτέ κάτι, που συνέβη φέτος.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» δε θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά στο Open, με την ίδια να είναι απογοητευμένη, αφού τα πράγματα δεν κύλησαν, όπως η ίδια θα ήθελε, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε το λόγο του χωρισμού με τον Νίκο Καρβέλα.

«Σεισμός» με την Αννίτα Πάνια«Σεισμός» με την Αννίτα Πάνια

Όπως δήλωσε η ίδια: «Δεν είχα φανταστεί έτσι τη φετινή σεζόν, την είχα φανταστεί με καλύτερο περιεχόμενο…». Και δεν έμεινε εκεί… η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Εύχομαι να μην ξανακάνω τέτοια εκπομπή σαν τη φετινή».

Θυμάστε τον Βας Βας από την Αννίτα Πάνια; Δείτε πως είναι το σπίτι του!

Πρόκειται για έναν Ρομά που πριν μερικά χρόνια γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Λίγο καιρό μετά την τηλεοπτική έκθεσή του γύρισε σχεδόν όλη την Ελλάδα με extra, στα οποία έδινε show και τραγουδούσε για το κοινό που τον ακολουθούσε.

O Βας-Βας Παρασκευάς εδώ και αρκετά χρόνια ζει στην Ελασσόνα.

Και για να ξεχωρίζει αποφάσισε αντί για κουδούνι στην πόρτα να βάλει το πρόσωπό του. Με την ευκαιρία δείτε και πως είναι σήμερα.

Πρωτότυπο; Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Το σπίτι του Βας Βας από την Αννίτα ΠάνιαΤο σπίτι του Βας Βας από την Αννίτα Πάνια

Ο Κάτμαν γύρισε στην Αννίτα Πάνια! Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Κατέλης! (Video)

Μετά από οκτώ χρόνια ο Κάτμανεπέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Διαγωνιζόμενη του X-Factor είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Το κοινό γνώρισε και αγάπησε τον Νίκο Κατέλη μέσα από τις εκπομπές που έκανε η Αννίτα Πάνια στο Alter. Ο Νίκος Κατέλης έγινε ο αγαπημένος μας Κάτμαν και για αρκετά χρόνια ήταν στο πλευρό της παρουσιάστριας, στις τηλεοπτικές της εκπομπές.

undefinedundefined

Ξαφνικά, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι χθες που επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και εκείνη του είχε ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κάτμαν:

PHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLmdsb21leC5jb20vaW50ZWdyYXRpb24vMS9nbG9tZXgtcGxheWVyLmpzIj48L3NjcmlwdD48Z2xvbWV4LXBsYXllciBkYXRhLWludGVncmF0aW9uLWlkPSI0MDU5OXoxM2p4d3k4aG5kIiBkYXRhLXBsYXlsaXN0LWlkPSJ2LWJ4aWF1dWE5M2R3aC1zZSIgZGF0YS13aWR0aD0iNTg4IiBkYXRhLWhlaWdodD0iMzMwIj48L2dsb21leC1wbGF5ZXI+

Original Source: athensmagazine.gr