Ζωδια: Προβλέψεις Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μια συζήτηση με έναν σύντροφο ή έναν στενό φίλο μπορεί να είναι λίγο έντονη σήμερα, επειδή κάποιος πιθανότατα θα σας αναστατώσει. Θα συμβεί ξαφνικά σαν μια μικρή έκρηξη. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμος και να συνεχίσεις στους κανονικούς σου ρυθμούς.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Οι σχέσεις με συνεργάτες μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητες σήμερα, επειδή κάτι απρόοπτο θα προκαλέσει ένα απροσδόκητο πρόβλημα. Κάποιος μπορεί να αντιδράσει συναισθηματικά. Ή ίσως κάτι θα επηρεάσει το περιβάλλον εργασίας σας ή ακόμα και την υγεία σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι γονείς θα πρέπει να είναι υπομονετικοί με τα παιδιά τους σήμερα, διότι πιθανότατα θα εμφανιστούν κάποια μικροπροβλήματα. Ομοίως, αυτοί που βρίσκονται σε μία σχέση θα πρέπει να είναι υπομονετικοί μεταξύ τους, διότι αυτή είναι μία μέρα με έντονες διαφωνίες. Οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι σήμερα! Μην δοκιμάζετε τα νεύρα σας.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς. Αυτό θα μπορούσε να προκληθεί από ένα απροσδόκητο γεγονός στο σπίτι ή κάτι που λέει κάποιος. Σε κάθε περίπτωση, τα νεύρα των ανθρώπων είναι φθαρμένα και είναι ευαίσθητα στην κριτική και την απροσδόκητη αλλαγή. Μείνετε ψυχρός.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σκεφτείτε πριν μιλήσετε σήμερα γιατί θα μπορούσατε να πείτε κάτι που αργότερα λυπάστε. Στην πραγματικότητα, σκεφτείτε προτού να πείτε κάτι ή να κάνετε κάτι για να αποφύγετε ένα ατύχημα σήμερα, επειδή πολλοί άνθρωποι θα είναι παρορμητικοί και σε κάποιο σημείο. Η προειδοποίηση είναι προεντεταμένη.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Αυτή δεν είναι μια πολύ καλή μέρα για ψώνια, ειδικά αργότερα το απόγευμα, επειδή τα θέματα είναι ασταθή και οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι. Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι και να καταλήξετε να ξοδεύετε χρήματα με έναν τρόπο που μετά θα μετανιώσετε. Να είστε έξυπνοι και να το κάνετε εύκολο. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της ευγένειας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο σύμβολο που αντιτίθεται στον Ουρανό, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε ανήσυχους και αναστατωμένους. Δεν φταίτε εσύ. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, συγχωρέστε αν αισθάνεστε κουρασμένοι και ενοχλημένοι με κάποιον. Απλά μην πείτε τίποτα που θα μετανιώσετε αργότερα.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Περάστε προσεκτικά σήμερα επειδή κάθε είδους διακοπή μπορεί να σας επηρεάσει. Μην ανησυχείτε – αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους σήμερα. Ευτυχώς, θα είναι σχετικά μικρή. Το μυστικό είναι να μην κατακλύζεται από κάτι απρόσμενο, ειδικά μια συναισθηματική αντίδραση σε κάτι. Μείνετε ψυχρός.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Ένας φίλος, μπορεί να σας πετάξει ή να κάνει κάτι που σας εκπλήσσει σήμερα και στην πραγματικότητα σας ενοχλήσει. Η επιλογή σας για απάντηση είναι η απόφασή σας, βέβαια. Αλλά προσέξτε μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Μπορείτε να αντιδράσετε υπερβολικά σε κάτι που λέει σήμερα ένας προϊστάμενος σας . Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να μετριάσει την αντίδρασή σας. Γιατί χάνετε το δίκιο σας. Ενδεχομένως, είστε αυτός που λέει κάτι που κάνει τους άλλους να αντιδράσουν υπερβολικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσέξτε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Αποφύγετε σήμερα αμφιλεγόμενα θέματα επειδή οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά ευαίσθητοι. Θα αντιδράσουν σχεδόν σε οτιδήποτε λέτε, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως είναι καλύτερο να μείνετε ψύχραιμοι και να είστε ασφαλείς. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σε αυτό που λένε και άλλοι.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι διαφωνίες σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία, κληρονομιές και οτιδήποτε κατέχετε από κοινού με άλλους μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σήμερα, ειδικά αργά σήμερα το απόγευμα. Δυστυχώς, δεν θα πετύχουν τίποτα. Θα ενοχλούν μόνο τον καθένα, συμπεριλαμβανομένων εσάς. Δεν χρειάζεται αυτό. Επομένως, αποφύγετε το πρόβλημα!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Source :
faysbook.gr