Η απαραίτητη τσάντα ενός πολυάσχολου κοριτσιού

Οι τσάντες δεν είναι τυχαία το φετίχ των περισσότερων γυναικών. Μέσα εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα και αυτός είναι και ένας λόγος που κάθε φορά που πρέπει να μας συνοδέψει ένα και μόνο μικροσκοπικό clutch στις βραδινές μας εξόδους μας πιάνει κατάθλιψη και ανασφάλεια: Που θα χωρέσει το καθρεφτάκι; Τα καλλυντικά που να τα βάλω; Τα υγρά μαντηλάκια να τα έχω στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο; Κι άμα παρκάρουμε μακριά από το εστιατόριο… ποιος τρέχει μέχρι το αμάξι για να τα φέρει; Ένα σωρό ερωτήσεις που δεν θα υπήρχαν αν στη βραδινή μας έξοδο μας συνόδευε περίτρανα η αγαπημένη μας τεράστια μαύρη τσάντα που βάζουμε μέσα όλα μας τα υπάρχοντα!

Η απαραίτητη τσάντα ενός πολυάσχολου κοριτσιού

Το φετινό φθινόπωρο τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα Υπέροχα σακίδια πλάτης -οι γνωστέςBackpacks– έρχονται να πρωταγωνιστήσουν και να κάνουν τις εμφανίσεις μας ακόμη πιο stylish και αδιαμφισβήτητα πιο άνετες. Η backpack θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια που θα σου λύσει τα χέρια -και μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Η απαραίτητη τσάντα ενός πολυάσχολου κοριτσιού

Η πιο ρεαλιστική εναλλακτική λύση για τα totes και τις τσάντες ώμου! Σε διάφορα μεγέθη και υπέροχα ζωηρά και φωτεινά χρώματα  τα σακίδια πλάτης θα ομορφύνουν το street style και θα δώσουν girly χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας. Για τις πιο απαιτητικές και κλασικές γυναίκες, τα σακίδια πλάτης σε ουδέτερες αποχρώσεις θα γίνουν η Νο1 επιλογή στο office look και όχι μόνο.

Η απαραίτητη τσάντα ενός πολυάσχολου κοριτσιού

Τα πολυάσχολα κορίτσια επιλέγουν backpacks και οι fashion bloggers το ίδιο! Δεν είναι τυχαίο ότι οι backpacks είναι οι τσάντες του φθινοπώρου!