Θέλετε να αγοράσετε καπέλο; Δείτε το πιο δημοφιλές του Καλοκαιριού!

Τα καπέλα που έχουν μάκρος μόνο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και αφήνουν ακάλυπτο το πάνω μέρος αποκαλούνται στο εξωτερικό visors και είναι η νέα hot τάση της μόδας. Τα συγκεκριμένα καπέλα φοράνε ήδη πολλές fashionistas σε όλο τον κόσμο και τα συνδυάζουν με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητά τους.

Συνήθως θα τα βρεις σε μαύρο ή μπεζ χρώμα και μας αρέσει ιδιαίτερα και η ψάθινη εκδοχή τους! Κάποια είναι στολισμένα με κορδέλες και άλλα με αλυσίδες αλλά όλα θα δώσουν στιλ στην εμφάνισή σου!

Φόρεσέ τα στην παραλία με ένα oversized πουκάμισο και το μαγιό σου ή στη βόλτα σου στο νησί με το αγαπημένο σου φλοράλ φορεματάκι.

Στα καταστήματα και σε online shops θα βρεις πολλές εναλλακτικές ιδέες για το συγκεκριμένο καπέλο και μας αρέσουν επίσης πολύ αυτά που δένουν με μεγάλους φιόγκους στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_440954’); });

Φυσικά, στα καταστήματα θα βρεις επίσης και πιο design σχέδια ώστε να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σου!

Στις εβδομάδες μόδας είδαμε να κυκλοφορούν πολύ και τα καπέλα με δίχτυ μπροστά από το μέτωπο, μια ιδέα που επίσης μας άρεσε πολύ!

Διαβάστε ακόμα: H Hailey Bieber τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με το στιλ της!- Δες το υπέροχο νέο look του πασίγνωστου μοντέλου

Τα 10 basic παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην παπουτσοθήκη της (VIDEO)- Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις

H πασίγνωστη fashion blogger Julie Sarinana μας δείχνει 6 υπέροχα καλοκαιρινά looks- Εσένα ποια σου αρέσουν περισσότερο;

Original Source: faysbook.gr