Θα πάθεις πλάκα με τα ρούχα που λάνσαρε η Rihanna στη νέα κολεξιόν Fenty

Η Rihanna έχει πολλά ταλέντα και αυτό μας το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια και με το παραπάνω. Η γνωστή τραγουδίστρια εκτός από εκπληκτική φωνή έχει και επιχειρηματικό ταλέντο καθώς το brand της, Fenty, πηγαίνει πολύ καλά και της αποφέρει τεράστια έσοδα.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα της κολεξιόν που αποτελείται από mini blazers, denim φορέματα, φαρδιά παντελόνια και puff-sleeve μπλούζες. Η νέα κολεξιόν είναι γεμάτη χρώματα, με υπέροχα παστέλ και γήινους τόνους που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για μια resort collection που αφορά τις διακοπές και την καλοκαιρινή περίοδο και θα τη λατρέψεις.

Η συλλογή περιλαμβάνει και κάποια πλεκτά κομμάτια, όπως και prints που είναι εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουλτούρα.

«Η συλλογή δημιουργήθηκε για αποδράσεις, για να ταξιδεύεις με άνεση και περικλύει λεπτά υφάσματα με έντονες αποχρώσεις και εντυπωσιακά prints», δήλωσε εκπρόσωπος του brand.

To brand Fenty λάνσαρε επίσης μια σειρά με κοσμήματα που περιλαμβάνει κρίκους, δαχτυλίδια και βραχιόλια για ολοκληρωμένο styling.

Δες μερικά από τα σχέδια που δημιούργησε η Rihanna!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_435230’); });

H ίδια εμφανίστηκε στο Launch Party της νέας κολεξιόν με ένα υπέροχο ροζ φόρεμα από την καινούρια συλλογή. H γνωστή τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με έντονο φούξια κραγιόν και ασορτί φούξια πέδιλα.

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που μπορείς να υιοθετήσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! (VIDEO)- Για να είσαι στιλάτη ακόμα και στα ταξίδια σου

Έχουμε πάθει πλάκα με τα γυναικεία ρούχα που παρουσίασε ο οίκος Versace στο show του- Η Gigi, η Bella και η Irina ήταν όλες εκεί και περπάτησαν στο show του γνωστού οίκου

Η Victoria Beckham «αντιγράφει» το look της Meghan Markle!- Ποιο look από τα δύο σου αρέσει περισσότερο;

Original Source: faysbook.gr