Θεοχάρης Ιωαννίδης από Πάτροκλος μεταμορφώνεται σε ιδιωτικός ντετέκτιβ μέσα στο «Κόκκινο νυφικό»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ καλός ηθοποιός και το απέδειξε με το μεγάλο του ταλέντο, μιας και ενσάρκωσε άριστα τον ρόλο του Πάτροκλου μέσα στη σειρά μπρούσκο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας alter-info.gr θα δούμε τον Πάτροκλο να ενσαρκώνει τον ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και το όνομά του θα είναι ο Όμηρος μέσα στην καινούργια μαύρη κωμωδία που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου «Κόκκινο νυφικό».

Ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα σ’ αυτή τη σειρά έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο θα το υπογράψει η Βάνα Δημητρίου. Εκτός από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη μέσα στο καστ ηθοποιών θα βρίσκονται και άλλοι πασίγνωστοι ηθοποιοί οι οποίοι είναι οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Ζένιος, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Πριοβόλου και Στέφανη Χαραλάμπους.

Ωστόσο όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για το που θα παίξει η συγκεκριμένη σειρά δηλαδή στον ΑΝΤ1 ή κάπου αλλού, μιας και ενδιαφέρονται πάρα πολλά κανάλια για τις συγκεκριμένες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου!