Κάντο όπως οι Γαλλίδες: Να πώς πρέπει να ντύνεσαι…

Οι Γαλλίδες είναι οι πιο κομψές γυναίκες στον πλανήτη και το στιλ τους μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα πολύ μίνιμαλ και πολύ εντυπωσιακό.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις ιδέες για να υιοθετήσεις κι εσύ το στιλ τους. Ποια είναι τα μυστικά τους για τέλειο styling αυτή την άνοιξη;

#1. Οι Γαλλίδες αγαπάνε όλα τα φλοράλ σχέδια και κυρίως τα micro florals. Ένα φλοράλ φόρεμα και ένα tweed jacket είναι ό,τι πρέπει για τέλειο καθημερινό look.

#2. Στις Γαλλίδες δεν αρέσει καθόλου το επιτηδευμένο ντύσιμο. Ένα χαλαρό πουλοβεράκι σε loose γραμμή, ένα λευκό τζιν και ankle boots είναι όλα όσα χρειάζεσαι για casual outfits όλες τις ώρες της ημέρας.

#3. Μια Γαλλίδα θα φορέσει το animla print φόρεμά της με ανοιχτόχρωμο ξεβαμμένο denim jacket και απλά μποτάκια για να το κάνει να δείχνει λιγότερο φανταχτερό.

#4. Το δερμάτινο παντελόνι συνδυάζεται με πολύ απλά t-shirts και denim jackets ή blazer.

#5. Oι Γαλλίδες δείχνουν μια αδυναμία στο preppy style. Φοράνε λοιπόν το πουκαμισάκι τους μέσα από ένα πουλόβερ και μια τζιν φούστα και είναι έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_411944’); });

#6. Όσον αφορά τις καμπαρντίνες τις λατρεύουν και θα τις δεις πολύ συχνά να τις φοράνε στην καθημερινότητά τους.

#7. Δεν υπάρχει Γαλλίδα που να μην έχει μια συλλογή από λευκά πουκάμισα στην ντουλάπα της. Έχουν λευκά πουκάμισα σε διάφορες γραμμές και στιλ και τα συνδυάζουν συνήθως με απλά τζιν παντελόνια ή μέσα από φορέματα.

#8. Όσο πιο μίνιμαλ είναι οι μπλούζες που έχεις τόσο πιο εύκολα θα πλησιάσεις το στιλ μιας Γαλλίδας. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω, ελαφρώς ατημέλητα, βάψου απαλά και είσαι έτοιμη!

Δες όλα τα παραπάνω outfits live στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε ακόμα: Η Victoria Beckham μας κάνει μαθήματα στιλ και μας δίνει ιδέες για εκπληκτικά office looks

7 τρόποι να φορέσεις το blazer όπως το φοράει η Chiara Ferragni!

Οι γνωστές Ελληνίδες που περπάτησαν στα shows της Εβδομάδας Μόδας AXDWeek

Original Source: faysbook.gr