Καρέ καρέ ο στιγμές που η Λίντσεϊ Λόχαν “τρώει” ξύλο από τον “καλό” της στη Μύκονο

Τον γύρο του κόσμου κάνουν αυτή τη στιγμή οι φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ να παλεύει με τη διάσημη αρραβωνιαστικιά του στη Μύκονο πριν από λίγο καιρό.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, με τον αρραβωνιαστικό  και την παρέα της έφτασαν στη Μύκονο  τον περασμένο μήνα με σκοπό να γιορτάσουν εδώ τα γενέθλιά της. Αυτό έγινε φυσικά, αλλά όχι μόνο αυτό…

Οι κραιπάλες δεν βοήθησαν την κατάσταση, όπως φαίνεται, η οποία βγήκε εκτός ελέγχου και έφτασε σε ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα ο αρραβώνας φυσικά να λήξει άδοξα. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδύκτιο μιλούν από μόνες τους ενώ η LiLo μιλά με τραγικό τρόπο: “Κανείς δεν μπορεί να δέχεται τέτοιο ξύλο και να μένει μαζί με τον  άνθρωπο που τον δέρνει”.

Για την ιστορία, αυτό που συνέβη και φαίνεται καρέ καρέ στις φωτογραφίες είναι ότι η Λίντσεϊ “πετά” από το αυτοκίνητο το κινητό του καλού της και εκείνος ορμά έξω να το πάρει με αποτέλεσμα μια άγρια μάχη όπου λίγο έλειψε να αποκαλύψει και τελείως το γυμνό κορμί της Λόχαν. Ιδού τα πειστήρια.

download (8)

download (7)

download (6)

download (5)

download (4)

download (3)

download (2)

download (1)

download