Κύπρος! Πήγαμε είδαμε και σας προτείνουμε τι να παραγγείλετε!

Η ομάδα του socialista.com.cy γύρισε στα “κρυφα” cafe-εστιατόρια και έκανε το δικό της test tasting! Επιλέξαμε για εσας ωραίες προτάσεις να δοκιμάσετε… και σας προτείνουμε γεύσεις… και ωραία πιάτα για μια χαλαρή σας έξοδο σε καφέ  σε όλη την Κύπρο!

Κάναμε το tasting μας για τους μήνες Δεκεμβρη Γεναρη Φεβρουαριo.. και σας προτείνουμε γεύσεις

1oς ΤΟΠΟΣ:

Αν θες κατι χαλαρό και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα σου προτεινουμε μια ταβερνούλα! Οι σαλάτες και οι μεζέδες συνήθως είναι τα απαραίτητα στο τραπέζι συνοδευούμενες απο ένα καλό βαρελίσιο κρασάκι.

Οπως είδατε… η ομάδα μας τους έχει καταβροχθίσει τους μεζέδες! Ωραία ταβέρνα να επισκεφθείς είναι στην Λάρνακα είναι η ταβέρνα “Κυρά Γιωργαινα”, Ευθυμης , Σαλονικιος

 

2ο ΤΟΠΟΣ:

Αν πάλι θες κάτι χαλαρό σε φάση καφέ-εστιατόριο οπου μπορείς να φας και σπιτίσιο φαγητο και το χυμό σου ή τον καφέ σου.. εμείς έχουμε να σου προτείνουμε και γεύσεις που δοκιμάσαμε και τοποθεσία.

Για κάθε πιάτο επισκεφθήκαμε το μαγαζί δυο τρείς φορές όλη η ομάδα του socialista ώστε να δούμε και το σέρβις αλλά και την ποιότητα των πιάτων.

Οι σαλάτες καταπληκτικές ενώ δεν μπορείς να αντισταθείς καθόλου στην υπεροχη μυρωδιά του burger που είναι τόσο νόστιμο!

…αλλά και σε σπιτίσια φαγητά!!

Και όλα αυτά στο SEA JOY στην Λάρνακα.

Οπως βλέπετε και εδώ… έχει “φαγωθεί” με λαιμαργία απο τους συντάχτες του SOCIALISTA.

3oς ΤΟΠΟΣ:

Οπουδήποτε και αν πας ενα Κυπριακό Burger με χαλούμι και μπιφτέκι κοτοπούλου θα είναι ότι πρέπει! Ετσι όπου και αν βρεθείς ζήτησε το burger τους..αντί για τυρί να έχει χαλούμι..και θα μας θυμηθείς!

4η ΤΟΠΟΣ

Σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις και τα επιδόρπια! Η βάφλα συνήθως είναι ενα απο τα πιο γευστικά επιδόρπια που θα συναντήσεις στα περισσότερα καφέ-εστιατόριο.. μην διστάσεις να δοκιμάσεις γεύσεις ώστε να βρεις ποια σου αρέσει πιο πολύ!

Σας προτείνουμε το DSTRKT , Αλχημείες και κλασικά  τα FRIDAYS, Hagen Daz, Hobos Steak House

Σύντομα με νέες προτάσεις!! Καλή όρεξη και καλή διασκέδαση!!