Μάθε τι προβλέπουν τα άστρα τον Φεβρουάριο για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ

Αναμφισβήτητα θα απογειωθείτε αυτό το μήνα και θα καλύψετε όλα τα κενά στον έρωτα! Ακόμα και οι φιλικές σας σχέσεις έχουν στοιχεία ερωτικά στα οποία και εσείς θα δώσετε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση! Οι Εκλείψεις του μήνα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς…

ΤΑΥΡΟΣ

Πάντως χρειάζεστε μία τονωτική ένεση στη δουλειά σας που θέλει δύναμη να την κάνετε και να δεχτείτε τις επιρροές της.. Ερωτικά είστε πιο κλειστοί γιατί έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες οι οποίες σας εμποδίζουν να μοιράζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτικά αποστασιοποιείστε και δείχνετε τις προθέσεις σας με έναν τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα αλλά και αυστηρότητα. Ομοίως και στα επαγγελματικά δε σας πτοεί τίποτα παρά μόνο ο στόχος σας που είναι να κερδίσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας εκλείψεων και για εσάς αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράτε μπροστά χωρίς να σκέφτεστε ότι κάτι θα σας χαλάσει την ηρεμία σας ή θα σας δημιουργήσει μία ενδιάμεση κατάσταση που θα πρέπει να την χτίσετε από την αρχή… Ερωτικά σωστά αναζητάτε πιο σταθερές βάσεις και περισσότερη δέσμευση η οποία θα έχει και περισσότερες υποχρεώσεις!

ΛΕΩΝ

Μήνας εκλείψεων που σας θέτει προ των ευθυνών σας και αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να είστε τόσο συνειδητοποιημένοι ότι δίνετε το μέγιστο της προσπάθειάς σας όσο και να πάρετε το αντίτιμο σε επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε καλά τις επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα που ζουν σε αυτό γιατί εκεί υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα και ερωτικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αγνοείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί αυτές θα χρειαστεί να τις πληρώσετε ακόμα και με τόκο και βέβαια με κόστος που θα σας είναι δυσβάστακτο! Ερωτικά όμως τα συναισθήματά σας φουντώνουν μαζί με τις ανασφάλειες σας και μάλιστα κάποιες είναι αδικαιολόγητες… Μην ακούτε λόγια τα οποία δεν ξέρετε αν έχουν σκοπό να σας βλάψουν!

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη έκλειψη του μήνα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο δείχνει ότι τα ερωτικά σας θέλουν να σας αποσπάσουν όλη την προσοχή και μάλιστα σχεδόν χωρίς να είναι η απόλυτη επιθυμία σας.. Η δουλειά σας έχει κρυμμένες δυσκολίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μία έκλειψη φέρνει πολλή δουλειά και η άλλη έναν έρωτα ακόμα και από το χώρο εργασίας…. Εδώ είναι που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί δεν ξέρετε πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει και την απόδοσή σας αλλά και τα σχόλια για εσάς που θα τα μάθετε αλλά τότε θα είναι αργά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάλι με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε αυτό το μήνα ακόμα και αν δεν το έχετε επιλέξει εσείς αλλά οι ενδιαφερόμενοι για εσάς και σας διεκδικούν έντονα! Προσέξτε με τη δεύτερη έκλειψη του μήνα γιατί έχετε και οικογενειακές υποχρεώσεις που μάλλον τις αγνοείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς όταν δεν έχετε την στήριξη της οικογένειάς σας. Για αυτό θα την αναζητήσετε αυτό το μήνα. Ερωτικά λειτουργείτε πολύ με το ένστικτο το οποίο όμως δε σας βοηθάει να εξηγείτε τις κινήσεις σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευτυχώς που αναγνωρίζετε την αξία σας αυτό το μήνα και ξέρετε τι αξίζετε και πως αυτό θα το υλοποιήσετε στα ερωτικά σας. Θέλετε να είστε η απόλυτη προτεραιότητα και αυτό βέβαια θα το κερδίσετε με το σπαθί σας. Προσέξτε τις οικονομικές ατασθαλίες προς τα τέλη του μήνα!

ΙΧΘΕΙΣ

Περισσότερο προγραμματισμό θέλει η εργασία σας και θα το καταλάβετε γιατί ο χρόνος δεν επαρκεί για τις υποχρεώσεις σας! Ερωτικά πάντως και πάλι εσείς θα πρέπει να παρασύρεται τους άλλους και να τους κάνετε να σας εμπιστευθούν… Αυτό θα είναι και το στοίχημα του μήνα αν και πρέπει να δείξετε σταθερότητα!

Γράφει ο Νίκος Νικολάου, Διπλωματούχος εσωτερικών ερευνών, νόμιμα εγγεγραμμένος Αστρολόγος Μέντιουμ