Μετάλλαξη! Πασίγνωστη Κύπρια γεματούλα στα παιδικά χρόνια μετατράπηκε σε γοητευτική γυναικάρα!

Είναι η απόδειξη ότι οταν θες κάτι το μπορείς!! Μπορεί μικρούλα να ήταν γεματούλα..όμως το όνειρο της να γίνει πετυχημένη σε αυτό που αγαπούσε, της έδινε δύναμη να πετύχει τον στόχο της!

Ετσι και η Αντρεα Νικολάου, έβαλε στόχο να κάνει το ονειρο της πραγματικότητα και να γίνει χορογράφος κάτι το οποίο πέτυχε ενώ ταυτοχρόνως απέκτησε ενα καλοσχηματισμένο και καλογυμνασμένο σώμα!

Η ανάρτηση της μας συγκίνησε και μας έκανε να σκεφτούμε αυτό που όλοι ξεχνάμε .. “πως όταν θες κατι πραγματικά το μπορείς”

Τα λόγια της … μέσα απο το παράδειγμα της! ” Πόσο με εκνευρίζει να ακούω την λέξη “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ”… Όταν υπάρχει θέληση, πείσμα, επιμονή και ένα τεράστιο χαμόγελο ΟΛΑ γινονται!!! Νομίζω είναι ένα παράδειγμα για το οποίο είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για τον εαυτό μου! Γιατι κατάφερα αυτά που φοβόμουν και πέτυχα τους στόχους μου! Να έχετε μια Υπέροχη ημέρα με χαμόγελο και μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να εμποδίσει τα όνειρά σας. Όσο μας διψούν τα “ΜΗ” τόσο μας μεθούν τα “ΘΕΛΩ”!!!”

Πόσο με εκνευρίζει να ακούω την λέξη “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ”… Όταν υπάρχει θέληση, πείσμα, επιμονή και ένα τεράστιο χαμόγελο ΟΛΑ γινονται!!! Νομίζω είναι ένα παράδειγμα για το οποίο είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για τον εαυτό μου! Γιατι κατάφερα αυτά που φοβόμουν και πέτυχα τους στόχους μου! Να έχετε μια Υπέροχη ημέρα με χαμόγελο και μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να εμποδίσει τα όνειρά σας❤️ Όσο μας διψούν τα “ΜΗ” τόσο μας μεθούν τα “ΘΕΛΩ”!!! ? ??‼️ #runamdfightforyourdreams #GOODMORNING ☀️? #huntdownyourfears #meverbackdown #riselikethepheonixA post shared by Άντρεα Νικολάου ?? (@andrea_nicolaou1) on