Μετά τον Αποστόλη Τότσικα βρέθηκε και ο έτερος συμπρωταγωνιστής για τη «Παρθένα Ζωή»;

Η καθημερινή κωμική-αισθηματική σειρά «Παρθένα Ζωή» -που βασίζεται στο ξένο φορμάτ «Jane the virgin»/«Juana la virgan» (μτφ. «Χουάνα η παρθένα»)-  είναι το νέο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1. Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει μία σειρά από απαιτητικές οντισιόν ώστε να βρεθεί η ιδανική «Ζωή», ενώ παράλληλα στελεχώνεται το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ.

Τα στελέχη του καναλιού τηρούν σιγή ιχθύος για τα πρόσωπα που συζητούν, αλλά ο Αποστόλης Τότσικας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει. Και τώρα επανερχόμαστε για να σάς αποκαλύψουμε ακόμη ένα πρόσωπο που είναι ένα βήμα πριν… υπογράψει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από την οικογενειακή κομεντί «Ταμάμ» βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά σε συμφωνία για τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο και απ’ ότι φαίνεται μια επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί. Τι εννοούμε;

Ο ίδιος μετά την ακύρωση της καθημερινής σειράς «Διπλή Ταυτότητα» -που προοριζόταν για το ίδιο κανάλι- δέχτηκε πολλές προτάσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συζητά για τρία σίριαλ από τρία διαφορετικά κανάλια. Αυτά τα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην οποία εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΑΝΤ1!

Source :
videogr.gr