Μπρούσκο: Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Ποια είναι η Χαρά που παρακολουθεί Αχιλλέα – Μελίνα! Γιατί τους εκβιάζει!

Μετά από λίγο καιρό (το Φθινόπωρο) ο Αχιλλέας ετοιμάζει ένα ταξίδι για εκείνον και την Μελίνα στην Βαρκελώνη, όμως η κοπέλα δεν γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό αυτού του ταξιδιού…

Η αλήθεια είναι ότι ο Αχιλλέας θα συναντηθεί με την Χαρά, η οποία δεν του δίνει το χαρτί που θα δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της. Κι επειδή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έμμεση παραδοχή του ίδιου, της Μελίνας και του Σήφη ότι εμπλέκονται στο θάνατο του αδερφού της, αρνείται να της δώσει τα χρήματα. Η Χαρά, όμως, συνεχίζει τον εκβιασμό προκειμένου να τα πάρει.

Κι ενώ η Μελίνα ζει με τους εφιάλτες του παρελθόντος, η Γεσθημανή «σπάει» και ρωτάει ευθέως τον Σήφη αν έχει σχέση με τον φόνο που διαπράχτηκε στο οινοποιείο του. Την ίδια στιγμή στη Βαρκελώνη, η Μελίνα αναγνωρίζει στο δρόμο τη Χαρά, φέρνοντας τον Αχιλλέα σε τρομερά δύσκολη θέση.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν όμορφες στιγμές στην καταλονική πρωτεύουσα, ενώ παράλληλα ο Αχιλλέας προσπαθεί να κρατήσει κρυφές τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τρομάξει τη Μελίνα. Ο Σήφης αναγκάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις στη Γεσθημανή σχετικά με το μενταγιόν «Μπρούσκο», αλλά δεν φαίνεται να την πείθει.

Στη Βαρκελώνη, η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει στο μυστικό ραντεβού του με τη Χαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο alterinfo.gr