«Μπρούσκο»: Η Στέλλα κάνει άγρια επίθεση στην Αναστασία! «Θα φτάσω στο σημείο να…»

Η Αναστασία με τον Ματθαίο προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Εχουν πλέον αλλάξει και κυρίως έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Παραμερίζοντας τους εγωισμούς που τους είχαν καταστρέψει στο παρελθόν, συναποφασίζουν ότι η αγάπη τους θα είναι πιο δυνατή απ’ όλα. 

Ομως, όπως θα δούμε, τα βάσανά τους δεν λένε να σταματήσουν και για μια ακόμα φορά κάνουν τη ζωή τους κόλαση τόσο ο Παύλος, ο οποίος απαιτεί από τον Ματθαίο να μείνει μακριά από την κόρη του, όσο και η Στέλλα. Το ζευγάρι με κάθε τρόπο προσπαθεί να στηρίξει τη Στέλλα στην επιλογή της να κρατήσει το παιδί. Τόσο ο Ματθαίος όσο και η Αναστασία ήταν εντελώς ξεκάθαροι απέναντί της, ενώ η Στέλλα σταδιακά αλλάζει πρόσωπο. Γίνεται διεκδικητική, κάνει φασαρίες και νάζια και αυτό που θέλει είναι τον Ματθαίο δικό της. Μάλιστα, η εκδίκηση της γίνεται έμμονη ιδέα, όπως έμμονη ιδέα της έχει γίνει και να τους χωρίσει.
Η συμπεριφορά της σιγά-σιγά αρχίζει ν’ αλλάζει και να γίνεται εχθρική απέναντι στην Αναστασία, η οποία καλείται να διαχειριστεί πολλά περιστατικά με την «αντίζηλό της».


Οσο είναι ο Αχιλλέας στο νοσοκομείο, η Αναστασία έχει δώσει το λόγο της να προσέχει τα παιδιά τους, ενώ η Στέλλα η οποία έχει «κουβαληθεί» από την Κύπρο προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς μέσα στα πόδια τους. Ετσι, όταν η Αναστασία πηγαίνει στο σπίτι της Μελίνας και του Αχιλλέα για τα παιδιά, της ανοίγει η Στέλλα η οποία την υποδέχεται ειρωνικά και ψυχρά: «Α, μάλιστα. Είχαμε ραντεβού», της λέει και της γυρίζει την πλάτη. Η Αναστασία της λέει με γλυκό τρόπο ότι ήρθε να μείνει λίγο με τα παιδιά. Η Στέλλα αμέσως της το ξεκόβει: «Τα παιδιά τα προσέχω εγώ». Η Αναστασία με την ίδια ηρεμία συνεχίζει: «Ξέρεις, υποσχέθηκα στη Μελίνα να περάσω» και αμέσως συμπληρώνει με ένα μεγάλο χαμόγελο: «Στέλλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εμαθα από τον Ματθαίο ότι αποφάσισες να κρατήσεις το μωρό». Δεν προλαβαίνει όμως να πει δεύτερη κουβέντα και η Στέλλα της κάνει άγρια επίθεση: «Δεν θα το συζητήσω μαζί σας και πρέπει να σας πω: Πρώτον, ότι θα σας μιλάω στον ενικό ως ένδειξη ξεφτίλας. Δεύτερον, από σήμερα μεταμορφώνομαι σε μια “Κατίνα” και μισή. Τρίτον, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σας. Τέταρτον, μπορεί να φτάσω και στο σημείο να σας ξεμαλλιάσω. Πέμπτον, έχω γίνει παράλογη, ναι! Εχω γίνει παράλογη. Περάστε έξω αμέσως τώρα! Αχ! Σβήνω, χάνομαι», αρχίζει να λέει και λιποθυμάει στα χέρια της Αναστασίας, η οποία έντρομη φωνάζει την κοπέλα που ήταν πάνω με τα παιδιά να τη βοηθήσει να τη συνεφέρουν.

Η Αναστασία αφού φέρνει γιατρό και πάρα πολύ στενοχωρημένη και προβληματισμένη, τηλεφωνεί στον Ματθαίο να πάει εκεί για μιλήσουν και να δουν τι θα κάνουν με τη Στέλλα: «Τρόμαξα, γι’ αυτό σε πήρα. Μου ξεράθηκε στα χέρια. Εφερα γιατρό. Λέει ότι η λιποθυμία οφείλεται στην εγκυμοσύνη. Καλά είναι τώρα», προσπαθεί να τον καθησυχάζει και ο Ματθαίος ανήσυχος τη ρωτάει πού είναι τώρα.

Source :
tv24.gr