Μπρούσκο κορίτσι και το όνομα της Αντριάνα θα είναι το παιδί της Αναστασίας!

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV-24.

Έτσι λοιπόν ύστερα από τις νύχτες πάθους και τα παθιασμένα ραντεβού ανάμεσα στον Ματθαίο και στην Αναστασία, βλέπουμε ότι η μητέρα της Αναστασίας θα την ξαναεπισκεφθεί στον ύπνο της και συγκεκριμένα στο όνειρο της.

Εκεί η Αναστασία θα είναι μαζί με τον Ματθαίο, όταν εμφανίζεται η μάνα της και της λέει ότι της έχει νέα από τον γιο της.
Η Αναστασία με λαχτάρα ρώτα τη μητέρα της στο όραμα της, τη νέα έχει να της πει από το παιδί της.

Η μητέρα της της λέει ότι ο Ανδρέας βαρέθηκε και θέλει να γυρίσει πίσω. Η καρδιά της Αναστασίας είναι έτοιμη να σπάσει και την ρωτάει πως θα γίνει αυτό. Η Κατερίνα της λέει ότι ο Ανδρέας θέλει να επιστρέψει στον πατέρα του και στη μάνα του και να πάει να τον πάρει. Η Κατερίνα κρατάει ένα μωρό στα χέρια της.

Η Αναστασία στο όραμα της πάντα τα έχει χαμένα όταν η μάνα της της το δίνει να το πάρει αγκαλιά. Η Αναστασία  το κοιτάζει με έκπληξη και της λέει ότι αυτό το παιδί δεν είναι ο γιος της ο Ανδρέας, αλλά ένα κοριτσάκι.
Η Κατερίνα της λέει ότι όχι!! αυτό είναι το παιδί της και να το κοιτάξει καλύτερα. Στο όνειρο της θα δούμε εκείνη τη στιγμή να επεμβαίνει ο Ματθαίος και να παίρνει το παιδί και να το κοιτάει τρυφερά. Ο Ματθαίος γυρίζει και της λέει ότι όντως αυτό το παιδί είναι το δικό τους και του κάνει εντύπωση που δεν το αναγνωρίζει.
Στη συνέχεια θα δούμε την μητέρα της Αναστασίας να παίρνει πάλι το μωρό στην αγκαλιά της και απευθυνόμενη και στους δυο να τους λέει.
Τώρα προς το παρόν τους το παίρνει πίσω και ότι κάποια στιγμή θα τους το φέρει και θα τους το δώσει για πάντα να το έχουν στην αγκαλιά τους και να το προσέχουν.
Εκεί η κυρία Κατερίνα λέει στην Αναστασία ότι το παιδί που περιμένει θα είναι κορίτσι και θα το βαφτίσει Αντριάνα.
Προς το τέλος του οράματος της Αναστασίας, η κυρία Κατερίνα της λέει ότι όλο αυτό το μήνυμα της το έδωσε ο γιος της και ότι επιθυμία του είναι το μωρό να το βαφτίσουν Αντριάνα. Το όνειρο της Αναστασίας τελειώνει και πετάγεται ταραγμένη και προβληματισμένη από αυτό το όνειρο.
Μέσα της γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η μητέρα της και τα οράματα που βλέπει δεν είναι ποτέ τυχαία και πάντα έχουν σημασία!