Μπρούσκο: Νεκτάριος και Αλεξάνδρα παντρεύονται και οι κουμπάροι είναι έκπληξη

Στα επεισόδια της σειράς μπρούσκο είδαμε ότι ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν το θέμα των παιδιών του Νεκτάριο και η Αλεξάνδρα έφτασε ένα βήμα πριν το χωρισμό μαζί με το Νεκτάριο εξαιτίας της Δήμητρας.

Πλέον στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι η ζωή θα δικαιώσει το ζευγάρι, μιας και θα καταλήξει στην εκκλησία και θα παντρευτούν. Έτσι λοιπόν όλα θα ξεκινήσουν μ’αυτόν τον περιβόητο γάμο όταν ο Νεκτάριος μαζί με την Αλεξάνδρα ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους στη Μελίνα και στον Αχιλλέα και τους ζητούν να γίνουν οι κουμπάροι τους!

Ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα έχουν φτάσει πλέον στην τελική ευθεία για το γάμο τους και η οικογένειά τους προετοιμάζεται για αυτό το όμορφο και χαρμόσυνο γεγονός. Όλοι θα ταξιδέψουν μέχρι την Κύπρο για να παρευρεθούν σε αυτόν τον περιβόητο γάμο, αλλά υπάρχει κ’ ένα αγκάθι σ’αυτό! Αυτό το αγκάθι είναι ότι στο γάμο θα εμφανιστεί και ο Παύλος Γιαννακάκης όπου και θα συναντηθεί με τον Ματθαίο που ο ένας μισεί τον άλλον! Ο γάμος τελικά θα γίνει με απρόβλεπτες εξελίξεις σε στενό οικογενειακό κύκλο!

Source :
videogr.gr