Μπρούσκο: Πως η νταντά των παιδιών γίνεται πληροφοριοδότης του Πάτροκλου !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι η εξαφάνιση της μικρής Αγάπης έχει συγκλονίσει τους γονείς της, αλλά και όλη την οικογένεια των Ματθαίων. Η αστυνομία δεν έχει δημοσιεύσει το συγκεκριμένο γεγονός και περιμένει να λάβει κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα. Έτσι λοιπόν οι ώρες περνούν και η αγωνία της οικογένειας εντείνεται.

Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος πηγαίνει και ξανά προσεγγίζει την νταντά των παιδιών τη Δανάη, ώστε να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει για να πάρει τις πληροφορίες που θέλει μέσα από το σπίτι του ζευγαριού. Ο Πάτροκλος θέλει να μάθει όλα τα νέα για τις έρευνες που διεξάγονται. Όλοι προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν χωρίς όμως οι κινήσεις τους να φέρουν αποτέλεσμα.
Η Μελίνα με τον Αχιλλέα ζουν στιγμές φρίκης και προσπαθούν να πάρουν ανάσα ζωής από κάποια είδηση που δυστυχώς δεν φτάνει ποτέ. Η νταντά των παιδιών η Δανάη αγνοεί ότι ο Μάνος είναι ο Πάτροκλος και είναι αυτός που έχει αρπάξει το παιδί. Έτσι λοιπόν η Δανάη δίνει όλες τις πληροφορίες που θέλει στον Πάτροκλο και τον προφυλάσσουν από τη σύλληψη!

Source :
videogr.gr