«Μπρούσκο»: Σοκαριστική εξέλιξη! Συμβόλαιο θανάτου για τον Αχιλλέα!

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, όμως ο Πάτροκλος δεν φαίνεται να ικανοποιείται από αυτή την κατάσταση, καθώς η επιθυμία του είναι να τον δει νεκρό. Το ότι ο Αχιλλέας ακόμα δεν έχει πεθάνει αρχίζει να τον αγχώνει και να ψάχνει τρόπους να ολοκληρώσει αυτό το συμβόλαιο θανάτου που έχει υπογράψει με τον εγωισμό του για εκδίκηση!

Ο Πάτροκλος είναι στο γραφείο του Αλκιβιάδη, ο οποίος του βάζει νέες φιτιλιές: «Α, έμαθα και για τον Αχιλλέα Ματθαίου. Ακόμα είναι σε άμεσο κίνδυνο. Πάει από επιπλοκή σε επιπλοκή. Σκέφτομαι, μήπως θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι εμείς να ησυχάσει ο άνθρωπος από τα βάσανα, όπως κάναμε και με τον Αλέξη Γριβάκη; Είναι δεύτερη φορά που σου το λέω», του τονίζει ο «συνεταίρος του» στο έγκλημα και ο Πάτροκλος φυσικά δέχεται να αποτελειώσει τον Αχιλλέα: «Αν δεν τα τινάξει από μόνος του, όταν αραιώσει λίγο ο κόσμος, γιατί τώρα έχουν μπουκώσει όλοι εκεί, θα είναι πιο εύκολο να τον φάμε. Ασε θα το κανονίσω εγώ. Το έχω», του απαντάει όλο χαρά που θα κάνει ένα ακόμα φόνο


Οι μέρες περνάνε και ο Πάτροκλος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει, ωστόσο μια εξέλιξη στην υγεία του Αχιλλέα ανατρέπει τα σχέδιά του: «Εχω πληροφορίες ότι ο Αχιλλέας Ματθαίου άρχισε να συνέρχεται. Πρέπει να δράσουμε», τον παρακινεί ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος παίρνει το πιο κακό του ύφος: «Θα το κάνω απόψε», του λέει και ήδη έχει στο μυαλό του το πώς θα σκοτώσει τον Αχιλλέα.

Source :
tv-24.gr