Μπρούσκο σοκ : Για Ματθαίο και Αναστασία η ζωή θα τους παίξει και άλλα παιχνίδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή του Ματθαίου και της Αναστασίας σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού TV 24. Η ιστορία της Αναστασίας και του Ματθαίου είναι μία ιστορία που έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές με το τραγικό επίλογο που γράφτηκε με τον θάνατο του παιδιού τους. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από 40 κύματα ενώ συνεχίζουν να βασανίζονται από τα τερτίπια της Στέλλας ωστόσο βλέπουμε ότι η μοίρα θα εξακολουθήσει να παίζει τα δικά της παιχνίδια απέναντί τους.

Ωστόσο όμως στο τέλος όλα αυτά θα εκλείψουν και φαίνεται ότι η επανένωση του ζευγαριού θα είναι γίνει και επίσημα με τα δεσμά του γάμου. Ο Ματθαίος ήδη της το έχει προτείνει και τρέχει μέσα στο μυαλό του να το κάνει κάποια στιγμή να ξαναπαντρευτούν, αλλά και η Αναστασία έχει τα δικά της σχέδια ώστε να δεχτεί αυτή την περιβόητη πρόταση γάμου. Η Αναστασία έχει συνεχώς στο μυαλό της  εκείνο το όνειρο με τη μητέρα της και το παιδί της ότι θα το ξαναφέρει στη ζωή και ακόμα είναι συγκλονισμένη. Ωστόσο θα δούμε ότι μέσα στη σειρά ο καιρός θα περάσει και το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα αλλά μαζί θα τα ξεπεράσουν μιας και έχουν δώσει όρκο να μην σταθεί τίποτα εμπόδιο στη σχέση τους.

Μόλις γεννηθεί η κόρη του Ματθαίου και της Στέλλας η Αναστασία θα είναι στο πλευρό του. Δυστυχώς όμως θα δούμε να συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός και η Αναστασία θα σταθεί στο πλευρό του Ματθαίου και θα γίνει η μάνα του παιδιού του. Η Αναστασία θα γίνει η μάνα του παιδιού του Ματθαίου και της Στέλλας και αυτό θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Ωστόσο ο γάμος τους φαίνεται ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις σε ορισμένους μέσα από την οικογένειά τους, αλλά αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε όλα αυτά που έχουν ζήσει. Έτσι θα δούμε ότι όταν όλα μπουν στη θέση τους φαίνεται ότι το ζευγάρι θα πάρει την απόφαση να ξανά παντρευτεί προκαλώντας τη μεγάλη ανατροπή μέσα στη σειρά!

Source :
videogr.gr