Μπρούσκο συγκλονιστικό στο τέλος η Δήμητρα δολοφονείται ;

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της δραματικής σειράς μπρούσκο τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το τι θα συμβεί ανάμεσα στη Δήμητρα και στις επιλογές της, ώστε να τα φτιάξει μαζί με τον Πάτροκλο. Έτσι λοιπόν χωρίς εμείς να επιβεβαιώνουμε τίποτα ακούγεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί ένα τεράστιο δράμα όσον αφορά την Δήμητρα. Ο Πάτροκλος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η γυναίκα που τον αγάπησε και τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και ανέχτηκε όλες τις πανούργες σκέψεις του τον εγκαταλείπει και πηγαίνει με έναν άλλο. Η Δήμητρα απομακρύνεται από κοντά του και προχώρα την σχέση της με τον γοητευτικό δικηγόρο τον Κυριάκο.

Όταν ο Πάτροκλος ανακαλύπτει ότι κάτι συμβαίνει με τον δικηγόρο της θα πάρει ένα δρόμο που δυστυχώς δεν θα έχει επιστροφή. Όλοι σίγουρα θα θυμόμαστε τα λόγια του Πάτροκλου που της έλεγε ότι δεν θα την αφήσει να φύγει με τίποτα από κοντά του και ότι εάν δεν την έχει εκείνος δεν την έχει κανείς.
Ο Πάτροκλος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο internet και χωρίς πάντα να επιβεβαιώνουμε τίποτα φαίνεται ότι αυτά τα λόγια μάλλον τα εννοεί.
Εκείνος θα πάει στη Κύπρο όπου και θα παιχτεί η τελευταία σκηνή της τραγωδίας. Ο Πάτροκλος ίσως να δολοφονήσει τη μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ!