Μπρούσκο: H αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι της απαγωγής !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι το μαρτύριο που ζει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα είναι μεγάλο, μιας και ακόμα δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η κόρη τους η Αγάπη. Πλέον έχουν βεβαιωθεί ότι αυτοί που την απήγαγαν δεν έχουν σκοπό τα λύτρα, αλλά έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους!

Αμέσως γνωστοποιούν την απαγωγή του παιδιού και εκδίδουν amber alert για την Αγάπη. Το amber alert παίζει στην τηλεόραση και πλέον όλοι μένουν άναυδοι όταν μαθαίνουν ότι το παιδί του Ματθαίου είναι θύμα απαγωγής.
Την ίδια στιγμή η Δανάη είναι αναστατωμένη μιας και εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος καταλαβαίνει ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που απήγαγε τη μικρή Αγάπη και ότι όλο αυτό τον καιρό την κορόιδευε. Ο Πάτροκλος εν μέσω απειλών της λέει ότι αν αποκαλύψει κάτι θα την σκοτώσει και την απειλεί να φύγει άρον άρον από την Κρήτη.

Παράλληλα κάποιος βλέπει στην Αθήνα τη μικρή Αγάπη με ένα άγνωστο ζευγάρι και ενημερώνει την αστυνομία! Δυστυχώς η αστυνομία δεν προλαβαίνει και η περιπέτεια συνεχίζεται!
Πλέον ο αστυνόμος Αρχοντάκης είναι σίγουρος ότι η μικρή Αγάπη έχει πέσει θύμα απαγωγής από κύκλωμα που δίνει τα παιδιά σε άτεκνα ζευγάρια και ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα είναι κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών! Την ίδια ώρα οι θετοί γονείς της μικρής Αγάπης είναι τόσο αναστατωμένοι και παίρνουν την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα!

Source :
videogr.gr