Μπρούσκο: H Ρενάτα ξεκίνησε το θέατρο !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο βλέπουμε ότι έφτασε η μέρα του γάμου ανάμεσα στον Διαμαντή και στη Ρενάτα. Η Ρενάτα δεν έχει κανέναν δικό της κοντά εκτός από μία μοναδική της φίλη και ξεκινά να παίζει το θέατρο που είναι μέρος του σχεδίου της. Η Ρενάτα παριστάνει την στεναχωρημένη στον Διαμαντή και του λέει ότι τελικά αυτόν τον γάμο δεν τον εγκρίνει κανένας. Ο Διαμαντής της λέει εάν είναι στεναχωρημένη που δεν έρχονται οι γονείς της! Η Ρενάτα με κατεβασμένο το κεφάλι του λέει όντως ότι αυτό είναι το πρόβλημα της και ο Διαμαντής της λέει ότι τον νοιάζει η μάνα της, μιας και ο άλλος είναι πατριός της και δεν του καίγεται καρφί.

Ο Διαμαντής προθυμοποιείται να πάει να τους συναντήσει και να τους πείσει να αλλάξει γνώμη. Η Ρενάτα πετάγεται στον αέρα και του λέει σχεδόν τρομαγμένη να μην κάνει κάτι τέτοιο! Φυσικά εάν ο Διαμαντής έκανε κάτι τέτοιο θα αποκαλυπτόταν ότι η Ρενάτα έπαιζε θέατρο.

Εδώ αξίζει να συμπληρώσουμε ότι η Ρενάτα ήταν μία κοπέλα που ξαφνικά εισέβαλε στην ζωή του Διαμαντή και μεθοδικά κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, χωρίς να κινήσει την παραμικρή υποψία. Η Ρενάτα φρόντισε από την αρχή να του δώσει την εντύπωση ότι πήγαινε μαζί του μόνο επειδή της άρεσε και δεν ήθελε το παραμικρό από την περιουσία του! Ωστόσο όμως κανείς δεν αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό που διάλεξε αυτή η κοπέλα από τον Διαμαντή;