Νίκος Βερλέκης: «Ο Παύλος προσπαθεί μονίμως να κόψει κάθε επαφή της Χρυσάνθης από τον Πάτροκλο».

Ο Νίκος Βερλέκης είναι από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλά και πετυχημένα έργα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από τη δημοφιλή καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» ως «Παύλος Γιαννακάκης». Ο ίδιος, αν και δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο TV24 τα συναισθήματά του για την επιτυχία της σειράς και το τέλος της, τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται, τι συμβαίνει με τον Σήφη αλλά και για το νέο θεατρικό του στοίχημα…

 

Κι ενώ μέχρι τώρα ήταν αυτός που έκανε πάντα πίσω, τώρα προασπίζει τα συναισθήματά του για τη Χρυσάνθη.
«Η αλήθεια είναι ότι έκανε πάντα πίσω, αλλά έπρεπε να υπάρχει και ένας ήρωας που να κρατά τις ισορροπίες. Η Χρυσάνθη ήταν ένας παλιός του έρωτας που γι’ αυτήν χάλασε την οικογένειά του, στερήθηκε γι’ αρκετά χρόνια τα παιδιά του και το πλήρωσε με το μίσος που εισέπραξε από τα παιδιά του. Οπως έχουμε δει, οι δυο τους είναι μαζί πια και δεν νομίζω να υπάρξει κάποια ανατροπή στη σχέση τους…».

Ούτε μέσω του Πάτροκλου που αποπειράται συχνά-πυκνά να τη σκοτώσει;
«Μπορεί να συμβούν διάφορα, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Παύλος και η Χρυσάνθη θα χωρίσουν. Η μοίρα τους είναι ίδια. Εχουν περάσει όσα έχουν περάσει και η επανασύνδεση τούς έκανε πιο δυνατούς. Ο Παύλος προσπαθεί μονίμως να κόψει κάθε επαφή της Χρυσάνθης από τον Πάτροκλο, αλλά τι μπορείς να κάνεις σε μια μάνα που επιμένει να βλέπει το παιδί της; Παρ’ όλα αυτά, τη συμβουλεύει να αποφεύγει τις συναντήσεις γιατί μπορεί να τη βρουν πολλά δεινά».