Νικόλας Ιωαννίδης: Γιατί είπε όχι στην κολλητή του Χριστιάνα Αριστοτέλους και επέλεξε την Αλεξία Αναστασίου;

Είναι γνωστό ότι ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι κολλητοί φίλοι! Για αυτό τον λόγο μας έκανε εξαιρετική εντύπωση το ότι διάλεξε να ακολουθήσει την αντίπαλο της Αλεξία Αναστασίου και όχι την ίδια.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που το έκανε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Τηλεώρες. Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν είχε ενδοιασμούς στο να πει το ναι, μιας και θα βρίσκεται αντιμέτωπος με την καλή του φίλη Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε το εξής: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη και εγώ τυχαία το έμαθα ότι θα είμαι στο πάνελ του «Όλα για σένα»! Σε ένα meeting που είχαμε στο Mega, ο κ. Χουλιάρας λέει ξαφνικά στην ομάδα: «Α παιδιά και ο Νικόλας θα είναι μαζί μας». Αντιλαμβάνεσαι ότι έμεινα έκπληκτος! Μέχρι τότε, ο ρόλος μου ήταν να αναλάβω τη μεταμόρφωση της Αλεξίας στυλιστικά και προφανώς επειδή ο κ. Χουλιάρας είχε δει τη χημεία ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα, σκέφτηκε να με προσθέσει στο πάνελ της εκπομπής».

Η επόμενη ερώτηση ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού ρωτήθηκε αν το συζήτησε καθόλου με την Χριστιάνα πριν απαντήσει και απάντησε: «Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα. Πριν ακόμα η Χριστιάνα αποφασίσει τι θα έκανε με το Mega, κάναμε μια κουβέντα και μου είπε ότι αν θα έφευγε τελικά, θα με έπαιρνε μαζί της, αν μπορούσε. Όταν όμως η Χριστιάνα έμαθε για την πρόταση που είχα από το Mega, με πήρε τηλέφωνο και μέσα από τη συζήτηση είδαμε μαζί ότι η πρόταση του κ. Χουλιάρα, σε συνδυασμό με τα καλλιστεία, που τα αγαπώ, ήταν πιο ενδιαφέρουσα, έτσι η ίδια η Χριστιάνα με συμβούλεψε να πω το ναι στο Mega. Και εδώ λέμε η φιλία – φιλία αλλά και η δουλειά – δουλειά. Και την ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και τη βοήθεια της».

Source :
dailystars