Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με τις λάμψεις στο πρόσωπο

Από τότε που οι λάμψεις μπήκαν στην ζωή και το πρόσωπό μας, όλα έγιναν λίγο πιο όμορφα. Τα ζυγωματικά σμιλεύτηκαν, η όψη μας έγινε ονειρεμένη αλλά μερικές φορές έγινε και το αντίθετο. Τι συνέβη; Τι πήγε στραβά; Γιατί γυαλίζεις αντί να λάμπεις; Οι ειδικοί ξέρουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος όσον αφορά την τοποθέτηση και την σωστή γενικότερα χρήση των Highlighters και μας τα είπαν όλα για να σταματήσεις επιτέλους να γυαλίζεις και στο εξής μόνο να λάμπεις!

Βάζεις πολύ!
Ο κανόνας «LessisMore» ταιριάζει στο highlighter περισσότερο από κάθε τι. Αν βάλεις πολύ προϊόν, η γυαλάδα είναι αναπόφευκτη. Στόχος του highlighter είναι να αντανακλά διακριτικά το φως συνεπώς όσο λιγότερο βάλεις τόσο το καλύτερο. Αν έχεις πάρει προϊόν σε πούδρα, ένα πέρασμα με το πινέλο αρκεί. Αν έχεις stick ή compact προϊόν, χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να το τοποθετήσεις ή κάνε ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλά σου ΜΙΑ μόνο φορά. Αρκεί!

poli highlighter

Το βάζεις παντού!

Το highlighter τοποθετείται εκεί που το φως δημιουργεί φυσικές γυαλάδες για να τις ενισχύσει. Που είναι αυτά τα σημεία; Στα ζυγωματικά, το τόξο του φρυδιού, στην ράχη της μύτης και ελάχιστα στο τόξο των χειλιών. Οπουδήποτε αλλού είναι απλά κακό..

2 koritsia highlighter

Βάζεις λάθος απόχρωση!
Θα έχεις παρατηρήσει πως υπάρχουν ασημί και χρυσαφένια highlighters… δεν κάνουν όλα για όλες! Όσο πιο σκούρα είναι η επιδερμίδα σου, τόσο πιο χρυσαφένιο πρέπει να είναι το highlighter σου. Αντίστοιχα, όσο πιο λευκή είναι τόσο πιο ασημένια απόχρωση θα διαλέξεις.

makigiaz highlighter

Δεν σκέφτεσαι την περίσταση!
Το highlighter συνεργάζεται με το φως συνεπώς, αν πρόκειται να βγεις την ημέρα χρειάζεσαι λιγότερο. Αν πρόκειται να βγεις βράδυ μπορείς να βάλεις περισσότερο . Είναι πολύ απλό αλλά κάνει όλη την διαφορά!