Οι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Παρθένοι βρείτε μια μέση λύση για όλα!

Αιγόκεροι και Υδροχόοι μην γίνεστε κτητικοί!

To πλανητικό σκηνικό εξελίσσεται ομαλά και δεν φέρνει στο δρόμο μας ούτε ένα εμπόδιο. Καλό ή κακό θα δείξει η ημέρα!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις τις δικές σου επιθυμίες. τις δικές σου ανάγκες και τις ικανοποιείς. Δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο. Από τη μια καλά κάνεις αλλά από την άλλη το πιο πιθανό είναι να αυξηθούν τα δείγματα γκρίνιας και θα κουραστείς!
Tip: Βρες μια μέση λύση!

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αλλάζεις με τίποτα το σκεπτικό σου. Είσαι κολλημένη στις απόψεις σου. Πρέπει να την πάθεις για να μάθεις δηλαδή;
Tip: Σταμάτα να είσαι ξεροκέφαλη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια έτσι μια αλλιώς, όλοι έχουν μπει στο κλίμα και σε διαχειρίζονται αναλόγως. Τέλειο; Αν σου είναι αλλόκοτο και έχει χαθεί η μαγεία άλλαξε τη συμπεριφορά σου για να τους μπερδέψεις!
Tip: Αφού σου αρέσει η ίντριγκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχει καταντήσει εκνευριστικό πια να κάνεις μόνο ότι ευχαριστεί εσένα. Δώσε λίγο σημασία και στις επιθυμίες των δικών σου ανθρώπων. Μπορεί να σε έχουν ανάγκη δεν πρέπει να τους αγνοείς!
Tip: Ρίξε μια ματιά γύρω σου!

ΛΕΩΝ: Σε έχει πιάσει εγωισμός! Για ποιο λόγο; Μήπως να αλλάξεις λίγο την οπτική που έχεις για τα πράγματα; Θα σου κάνει καλό!
Tip: Πρέπει να είσαι εξωστρεφής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι σε καλό δρόμο! Το έχεις διαπιστώσει και από τις αντιδράσεις των φίλων σου άλλωστε. Κάνεις συνέχεια πράγματα χωρίς γκρίνια και τους έχεις εκπλήξει όλους ευχάριστα!
Tip: Λειτούργησε αυθόρμητα! Σου πάει!

ΖΥΓΟΣ: Η φάση που είσαι είναι αλλόκοτη και μη διαχειρίσιμη. Δεν μπορεί κανείς να σε τιθασεύσει γιατί είσαι σε έξαλλη κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις!
Tip: Τι λες, θα το ρίξεις έξω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου κάνεις λάθος. Αλλιώς θα ήσουν υπερήρωας. Είσαι; Γι΄αυτό μην κάνεις παραπάνω πράγματα παραπάνω από τι μπορείς!
Tip: Μήπως πρέπει να πάρεις πιο σοβαρά την πρόβλεψή σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις χάσει τον έλεγχο της ζωής σου χωρίς υπερβολή. Άλλα λες και άλλα κάνεις. Εσύ η ίδια δεν έχεις βαρεθεί; Τα άστρα πάντως σε προειδοποιούν να αλλάξεις τακτική γιατί μετά θα τα βρεις σκούρα.
Tip: Μην κάνεις του κεφαλιού σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να τα κάνεις όλα. Όμως στάσου λίγο και δες όλες τις οπτικές. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως είναι;
Tip:  Έχεις την δύναμη να τα αλλάξεις όλα, αν θέλεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι στον κόσμο σου. Μην φύγεις από εκεί γιατί μόνο νεύρα θα σου προκαλέσει η όλη κατάσταση και αυτή η ασυνεννοησία θα σε ταράξει στην κυριολεξία!
Tip: Μην τρελαίνεσαι!

ΙΧΘΥΣ: Τα έχεις πάρει στο κρανίο και τους έχει πάρει όλους η μπάλα. Δεν ξέρεις που να πρωτορίξεις τα βέλη σου. Τα είδες όλα αντικειμενικά και δεν σου άρεσαν έτσι όπως εξελίσσονται.
Tip: Αν δεν σου αρέσει κάτι έχεις την επιλογή να απογειωθείς πάλι στον δικό σου κόσμο!