Οι σέξι λεπτομέρειες που μπορείς να προσθέσεις στο καθημερινό σου στιλ (VIDEO)

Θέλεις να προσθέσεις μια σέξι πινελιά στο στιλ σου και δεν ξέρεις πώς να το πετύχεις; Η instagrammer Emily Shak μας δείχνει 7 outfits που είναι στην πλειοψηφία τους πρωινά και έχουν όλα τους μια σέξι λεπτομέρεια.

1. Τα φορέματα με πολύ μεγάλα σκισίματα είναι must τόσο στις βραδινές όσο και στις πρωινές μας εμφανίσεις. Για το πρωί επίλεξε ένα μίνι ή μίντι φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο ένα πόδι και υπέροχα φλοράλ σχέδια.

2. Ένα ψηλόμεσο στενό τζιν συνδυασμένο με ένα crop top είναι σέξι και μας αρέσει πολύ. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες και είσαι έτοιμη!

3. Τα μπλουζάκια με τετράγωνη λαιμόκοψη αλλά και τα off-the-shoulder tops είναι σέξι και μας αρέσουν πολύ! Φέτος τα προτιμάμε με ελαφρώς ή πολύ φουσκωτά μανίκια και έντονα σχέδια.

Δες όλα τα παραπάνω looks και ακόμα περισσότερα στο παρακάτω βίντεο!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_438936’); });
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Summery outfit inspo wearing @motelrocks! 🌸 7 looks in 60 seconds. What’s your fav? (Accessories, jeans and shoes are my own)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E M I L Y S H A K (@emilyshak) στις 20 Ιούν, 2019 στις 1:55 πμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 μίνι φορέματα που αξίζει να συμπεριλάβεις στην καλοκαιρινή σου γκαρταρόμπα! (VIDEO)- Δες ποια είναι και υιοθέτησέ τα κι εσύ!

8 χρόνια Panik Records: Οι γνωστές Ελληνίδες που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους- Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Η Kim Kardashian φοράει τη Νο1 απόχρωση του φετινού Καλοκαιριού!- Δες ποιο χρώμα λατρεύουν φέτος οι stars του Hollywood

Original Source: faysbook.gr