Ο οίκος Salvatore Ferragamo μας δείχνει τις νέες τάσεις της σεζόν και έχουμε πάθει πλάκα!

O οίκος Salvatore Ferragamo παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν πριν από λίγες ημέρες και σε αυτήν είδαμε τόσο γυναικεία κομμάτια όσο και ανδρικά. Το show πραγματοποιήθηκε σε έναν ιστορικό χώρο της Ιταλίας μπροστά από ένα παλάτι και το σκηνικό ήταν πανέμορφο.

O σχεδιαστής του οίκου είπε για την αντρική συλλογή του:

«Νομίζω ότι το μυστικό είναι να μην βλέπεις τι κάνει κάθε άλλη μάρκα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο απογοητευμένος σήμερα με την κατάσταση των ανδρικών ενδυμάτων. Αν κοιτάξετε γύρω στα πολυτελή καταστήματα σχεδιαστών, το μόνο που βρίσκετε είναι τα hoodies και τα τζιν και τα μπλουζάκια με λογότυπα που είναι διακοσμημένα πάνω τους. Αυτό σίγουρα δεν είναι η προσέγγισή μου για τον οίκο Ferragamo και τα ανδρικά του. Για μένα πρόκειται για μια νέα χαλαρή, εύκολη σειρά. Πρόκειται για πολλή δουλειά με δερμάτινα έτοιμα ενδύματα. Και φέτος αγκαλιάζουμε το χρώμα».

Όσον αφορά τα γυναικεία ρούχα που είδαμε στο show έχουμε ξεχωρίσει ήδη κάποια trends.

#Tα πλεκτά είναι πολύ δημοφιλή φέτος και ειδκά αυτό το καλοκαίρι θα φορεθούν πολύ!

#Το μάξι shirt του σχεδιαστή ήταν ένα όνειρο και πολύ θα θέλαμε να το αποκτήσουμε για τις καλοκαιρινές χαλαρές βολτίτσες μας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_433520’); });

#Ο σχεδιαστής έκανε έναν συνδυασμό που αναμένεται να φορεθεί πολύ το ερχόμενο φθινόπωρο και δεν είναι άλλος από το ταίριασμα 2 αγαπημένων αποχρώσεων, του ροζ και του καφέ.

#Όσον αφορά τα αντιανεμικά-αδιάβροχα jackets ετοιμάσου γιατί το φθινόπωρο θα είναι το απόλυτο must της σεζόν!

Δες περισσότερα γυναικεία looks στην παρακάτω gallery!















Διαβάστε ακόμα: 5 casual outfits για τη δουλειά: Δες τι να φορέσεις για να ξεχωρίσεις (VIDEO)- Ιδέες που θα σε εμπνεύσουν για να ανανεώσεις το στιλ σου

Η Kate Middleton έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της! – Πιο λαμπερή από ποτέ η Δούκισσα του Cambridge με μπεζ φόρεμα σε εκδήλωση στο Λονδίνο

Δεν φαντάζεσαι ποια απόχρωση αποτελεί την έκπληξη του Καλοκαιριού- Είναι φανταχτερή και μας αρέσει πολύ!

Original Source: faysbook.gr