Πήρε τη μεγάλη απόφαση η Σία Κοσιώνη! Τι συνέβη;

Ποια είναι η μεγάλη απόφαση που πήρε η Σία Κοσιώνη;

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές. Με την ευκαιρία διαβάστε: Εξαφανισμένη η Σία Κοσιώνη: Τα δημοσιεύματα για απιστία και η μεγάλη απόφαση!

Ωστόσο πριν περίπου μια εβδομάδα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, πήρε την μεγάλη απόφαση και άλλαξε τα μαλλιά της. Μάλιστα, δεν είχε ανεβάσει τίποτα στο Instagram της, αποφασίζοντας να δείξει την αλλαγή της κατευθείαν στο δελτίο ειδήσεων,

Φαίνεται πως αποφάσισε να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή. Σας αρέσει;

Σία Κοσιώνη

Παίρνει κεφάλια η Σία Κοσιώνη: Το τραγικό δημοσίευμα για απιστία την έκανε έξαλλη! Έτοιμη για το μεγάλο μπαμ!

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται εδώ και μέρες η Σία Κοσιώνη καθώς έχουν βαλθεί να παίξουν με την καλοσύνη της!

Τι συνέβη; Φυσικά και αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Μακελειό” του Στέφανου Χίου που κάνουν λόγο για απιστίες του Κώστα Μπακογιάννηκαι για κέρατα της Σίας Κοσιώνη που έχουν φτάσει στα ταβάνια του ΣΚΑΙ! Φυσικά τα σενάρια αυτά είναι επιστημονικής φαντασίας και μόνο σκοπό έχουν να κάνουν κακό στην εικόνα του Δημάρχου Αθηνών!

Γλυκιά απόδραση για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη: Με το μικρό τους «θαύμα»!

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης χωρισμός απιστία

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο λαμπρά, επιτυχημένα και ερωτευμένα στην ελληνική showbiz, έχοντας χτίσει μια υπέροχη οικογένεια και αυτό φαίνεται πως δεν αρέσει σε αρκετούς!

Την ίδια ώρα η Σία Κοσιώνη εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από το δημοσίευμα αυτό και έχει επιλέξει, μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, να πάνε την κατάσταση ως τα άκρα, παίρνοντας “κεφάλια”! Άδικο έχει;

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο!

Εσείς γνωρίζετε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο;

Ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, έγινε σχεδόν τρία χρόνια πριν, στο Καρπενήσι. Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, σε έναν μοναδικό χώρο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη σοκ από τη Σία Κοσιώνη: “Παγώνουν τα συναισθήματά μου!”

Σία Κοσιώνη γάμος

Ποιο ήταν το δώρο της πεθεράς;

“Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι από όσο ξέρω, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας”.

Original Source: athensmagazine.gr