Παραιτήθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τον SUPER FM !!!

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα μετά από δέκα χρόνια παρουσίας της στο super fm πείρε την απόφαση για να εγκαταλείψει το ραδιόφωνο, αφού πλέον θα είναι στο ALPHA.

Τα μηνύματα από τον κόσμο έπεφταν βροχή με την παρουσιάστρια να ακούγεται άκρως συγκινημένη.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει: “Ο Super FM ανακοινώνει πως ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η συνεργασία των δύο μερών υπήρξε εξαιρετική και με την ευκαιρία ο Super επιθυμεί να ευχαριστήσει την Χριστιάνα Αριστοτέλους για την πολύτιμη πολύχρονη προσφορά της στον σταθμό. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πορείας της και να κάνει όλα τα όνειρα της πραγματικότητα”.

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram 

Σημερα ειναι μια ιδιαιτερη μερα για μενα..μετα απο δεκα χρονια στον πρωτο μουσικο σταθμο της κυπρου ειναι η τελευταια μας εκπομπη μαζι…συναισθηματα,εμπειρειες,εικονες,ανθρωποι…ανθρωποι που δουλευαμε μαζι καθημερινα που στηριζαμε ο ενας τον αλλον..ειναι δυσκολο σε λιγες γραμμες να πω ολα οσα νοιωθω..ειμαι ευγνωμων για οσα εζησα και για ολες τις ομορφες στιγμες..ενα τεραστιο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου σε ολους εσας τους χιλιαδες ακροατες του super fm!για την αγαπη σας για ολα!τους διευθυντες μου ζηνωνα ζηντιλη,τον φιλο μου ζηνωνα ζηντιλη που με κρατουσε παντα απο το χερι οσο κι αν τον παιδευα..τον ιωσηφ ιωσηφ μας πουεπισης τον παιδεψα αλλα και τα κοριτσια μου στο γραφειο που λεγαμε τα γυναικεια μας..!ολους τους συναδελφους!σημερα κλεινει ενας πολυ ομορφος κυκλος..ο super θα ειναι παντα στην καρδια μου..κραταμε τα ομορφα και συνεχιζουμε…γιατι στη ζωη δεν εχει σημασια ποσες φορες πεφτουμε,το μονο που εχει σημασια ειναι να σηκωνομαστε και να συνεχιζουμε…..