Ποια πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο θέλει να γυρίσει πίσω; “Το οικογενειακό κλίμα του “Μπρούσκο” μου λείπει ήδη!”

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τη Στέλλα Κωστοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», όπου υποδυόταν τη Λουκία. Η ίδια εξομολογείται μόνο στο TV24 τους λόγους που φεύγει από τη σειρά, τι θα της λείψει, τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και το νέο «στοίχημα» που τη θέλει σ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας καθημερινής σειράς του ALPHA Κύπρου και Ελλάδας «Σαν οικογένεια»!

Το «Μπρούσκο» ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο του και μαζί μ αυτόν και ο ρόλος της Λουκίας. Ηταν μια κοινή απόφαση με την παραγωγή ή ένιωσες ότι έπρεπε να τελειώσει;

«Πρέπει να πω ότι η Λουκία αρχικά θα εμφανιζόταν μόνο στον β΄ κύκλο του “Μπρούσκο”, είχαμε όμως εξαιρετική συνεργασία από κάθε άποψη με την παραγωγή κι έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσουμε και στον γ΄ κύκλο. Δύο χρόνια μετά έπρεπε η σειρά να κινηθεί αλλού σεναριακά κι έτσι ολοκληρώθηκε τελικά η παρουσία του συγκεκριμένου χαρακτήρα».

Θα σου λείψει το οικογενειακό κλίμα της σειράς;

«Μου λείπει ήδη! Η συγκεκριμένη σειρά είναι από αυτές τις όμορφες συγκυρίες που δεν συμβαίνουν συχνά. Κρατάω όμως όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα αυτά τα δύο χρόνια και κυρίως κρατάω τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη ζωή μου. Αυτό νομίζω είναι και το πιο σημαντικό, ότι δέσαμε πολύ με τους συναδέλφους και πλέον κάνουμε παρέα και εκτός δουλειάς».

Πλέον ο κόσμος σε αναγνωρίζει στο δρόμο;

«Σε γενικές γραμμές ναι, αν και, επειδή στην καθημερινότητά μου είμαι τελείως διαφορετική από τη Λουκία του “Μπρούσκο”, αν δεν έχω παρόμοιο χτένισμα, παρόμοιο στυλ και δεν είμαι βαμμένη, μπορώ να περάσω τελείως απαρατήρητη. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις φανατικών τηλεθεατών που σε αναγνωρίζουν όπως κι αν είσαι και έρχονται καταπάνω σου… τρέχοντας!».

stellakostopouloumprousko

Πώς διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

«Πέρασα διάφορα στάδια μέχρι να μάθω πώς να αποδέχομαι κάτι τόσο διαφορετικό στη ζωή μου, γιατί κακά τα ψέματα ένα μικρό σοκ το παθαίνεις στην αρχή. Εξαρχής ξέρεις ότι η αναγνωρισιμότητα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά το να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Πλέον το αντιμετωπίζω σαν κάτι φυσικό και το απολαμβάνω. Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο!».

Πληροφορίες θέλουν να έχεις κλείσει να πρωταγωνιστείς στη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA«Σαν οικογένεια». Τι ακριβώς είναι αυτή η σειρά;

«Πράγματι, θα είμαι από τη νέα σεζόν στην καθημερινή σειρά του Alpha, με τίτλο “Σαν οικογένεια”, μαζί με ένα πολύ ενδιαφέρον καστ ηθοποιών. Πρόκειται για κοινωνική – δραματική σειρά, σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και, από τα λίγα που γνωρίζω κι εγώ μέχρι στιγμής σχετικά με τη σειρά, βλέπω ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον σεναριακά, αφού βασίζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο κοινωνικό θέμα, το οποίο θα εξελίσσεται μέσα από μια διαρκή αποκάλυψη μυστικών για όλους τους ήρωες και τις μεταξύ τους σχέσεις. Πιστεύω ότι το κοινό θα την αγαπήσει πάρα πολύ αυτή τη σειρά».

Τι μπορείς να μας πεις για την ηρωίδα σου;

«Θα υποδύομαι τη Λία, μια γυναίκα με πολύ δραματικό παρελθόν, με πολλά μυστικά, που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να πω περισσότερα. Πάντως, ο συγκεκριμένος ρόλος είναι τελείως διαφορετικός από όσα έχω δείξει μέχρι τώρα και έχει μια δυσκολία και μια βαρύτητα που αποτελούν μεγάλη πρόκληση για μένα υποκριτικά, γι’ αυτό δεν μπορούσα παρά να δεχτώ αυτή την πρόταση».