Πουκάμισο: Σου δείχνουμε 4 τρόπους να το φορέσεις αυτό το Καλοκαίρι -βίντεο!

To πουκάμισο είναι ένα ρούχο που πολλές γυναίκες αγαπάνε και όλες μας έχουμε τουλάχιστον 2-3 ή 10 πουκάμισα στην ντουλάπα μας. Ο τρόπος που φοράμε τα πουκάμισά μας έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις 4 εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να φορέσεις το πουκαμισό σου. Υιοθετώντας ένα από τα παρακάτω looks θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μοναδικά outfits που ξεχωρίζουν. Συνδύασε το πουκάμισό σου με κοντά σορτς, μίντι φούστες, slip skirts, τζιν παντελόνια και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

#1. Άσε ξεκούμπωτο το πουκάμισό σου από τη μέση και κάτω και δέσε στο τελείωμα έναν κόμπο. Φόρεσέ το με τζιν σορτς ή μια μίνι φούστα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

#2. Άσε δύο με τρία κουμπιά ανοιχτά στο τέλος και δέσε έναν κόμπο μόνο στη μια άκρη του πουκαμίσου σου. Συνδύασέ το με ένα τζιν πνατελόνι και ένα ζευγάρι mules.

#3. Βάλε μέσα στο τζιν σου μόνο τη μια άκρη του πουκαμίσου σου. Aυτό το look ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνια αλλά και στενά υφασμάτινα.

Δες όλους αυτούς τους τρόπους και ακόμα έναν στο παρακάτω βίντεο! Χρησιμοποίησε και τη δική σου φαντασία για να κάνεις ξεχωριστά δεσίματα που σου ταιριάζουν. Άλλωστε το πουκάμισο φέτος είναι ένα από τα πιο hot ρούχα της σεζόν, με πολλές fashionistas να το φοράνε ακόμα και στην παραλία με το μαγιό τους και τίποτα άλλο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_322348’); });

Tip! Για το απόλυτο look παραλίας επίλεξε ένα λευκό πουκάμισο σε oversized γραμμή!

Διαβάστε ακόμα: Yπέροχοι τρόποι για να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfits! (VIDEO)- Δες το βίντεο και πάρε ιδέες για να κλέβεις πάντα τις εντυπώσεις με το στιλ σου!

15 εμφανίσεις της Bella Hadid που μπορείς να αντιγράψεις σήμερα!- Δες πώς να υιοθετήσεις κι εσύ τα υπέροχα look του πασίγνωστου μοντέλου

H πασίγνωστη fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Ποια από αυτά φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι;

Original Source: faysbook.gr