Προσοχή! Αυτές είναι οι νεαρές που «χτυπούν» στο Mall Λεμεσού και ξαφρίζουν πελάτες ενώ δοκιμάζουν ρούχα

Κανένα ίχνος των νεαρών γυναικών που ξαφρίζουν ανυποψίαστες γυναίκες σε εμπορικό κέντρο της Λεμεσού – Καραδοκούν και «χτυπούν» ενώ οι πελάτισσες καταστημάτων δοκιμάζουν ρούχα – Δύο περιστατικά σε λίγες μέρες – Αναζητούνται νεαρές κοπέλες – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Οι δύο νεαρές, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, καραδοκούν σε διάφορα καταστήματα σε εμπορικό κέντρο στη Λεμεσό και τη στιγμή που η πελάτισσα μπαίνει στο δοκιμαστήριο, αυτές αρπάζουν πορτοφόλια, χρήματα και τσάντες και γίνονται καπνός! Οι δύο καταγγελίες σε διάστημα λίγων ημερών κινητοποίησαν την Αστυνομία στη Λεμεσό.

Όπως διαφάνηκε από το κλειστό κύκλωμα, οι δύο νεαρές ακολούθως, εγκατέλειψαν το εμπορικό κέντρο με ταξί που τις ανέμενε έξω και τις μετέφερε σε περιοχή κοντά στο παλιό λιμάνι. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τον οδηγό σε μία προσπάθεια να φτάσει και στις δύο νεαρές.

  • Μετά την καταγγελία, άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού έθεσαν κάτω από το μικροσκόπιο τους το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα για να διαπιστώσουν ότι η κλοπή έγινε από δύο νεαρές κοπέλες, στην ηλικία των 25 ετών περίπου. Η μία φορούσε άσπρο φόρεμα και άσπρο μεγάλο καπέλο και η άλλη είχε ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και φορούσε μπλούζα χρώματος μπλε. Λεπτής σωματικής διάπλασης και οι δύο, ύψους 1 και 70 περίπου.

Η Cyprus Times εξασφάλισε φωτογραφίες από τα κλειστά κυκλώματα του εμπορικού κέντρου που δείχνουν πεντακάθαρα τις δύο γυναίκες και σας τις παρουσιάζει σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του έργου των αρχών για εντοπισμό και σύλληψη τους.

mall1-crop11

mall2-crop

Source :
http://cyprustimes.com/