Πως θα φορέσετε το Λευκό Πουκάμισο

Το κλασικό λευκό πουκάμισο είναι σας βοηθά να είναι από εκείνα τα κομμάτια που θα είναι πάντα εκεί, όταν όλα τα υπόλοιπα θα έχουν αποτύχει. Για όλα εκείνα τα πρωινά που έχουμε αργήσει, που ξυπνήσαμε στραβά και με μηδενική διάθεση να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε. Για όλες αυτές τις φορές, το λευκό πουκάμισο είναι εκεί για να μας σώσει και να μας γλιτώσει από χρόνο και από στιλιστικά ολισθήματα. Το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να έχει το αστραφτερό λευκό και να είναι καλοσιδερωμένο, κολλαριστό. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε αυτό.

Έτσι, το να εντρυφήσετε στους τρόπους που μπορεί να φορεθεί το αγαπημένο basic της ντουλάπας μας έχει ουσία και η ουσία του παντοτινού στυλ του βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Οι δυνατότητες του έτσι κι αλλιώς είναι απεριόριστες.

Κόμπο

Το Γαλάζιο Πρωταγωνιστεί

Αφήστε μερικά κουμπιά ξεκούμπωτα και στη συνέχεια δέστε στο κάτω μέρος του πουκαμίσου έναν κόμπο. Το στυλ αυτό ταιριάζει τέλεια με όλα τα vintage, casual styling και όλα τα ψηλόμεσα bottoms.

Μέσα από το παντελόνι ( μισό-μισό )

Το Γαλάζιο Πρωταγωνιστεί

Ένα τρικ απόλυτα κολακευτικό για τη σιλουέτα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τη μία άκρη του πουκαμίσου έξω από το παντελόνι σας. Το στυλ αυτό είναι χαλαρό και ταιριάζει με την casual αισθητική του denim.

Με γυρισμένα τα μανίκια

Το Γαλάζιο Πρωταγωνιστεί

Γυρίστε τις μανσέτες ψηλά και απολαύστε το σούπερ κομψό και χαλαρό αποτέλεσμα.

Μέσα από το παντελόνι

Το Γαλάζιο Πρωταγωνιστεί

Μια ευκαιρία για να τονίσετε τη μέση σας και να κάνετε τα πόδια σας να δείξουν ψηλότερα.

Preppy

Το Γαλάζιο Πρωταγωνιστεί

Κουμπώστε όλα τα κουμπιά στο λευκό σας πουκάμισο και μαζί με το πλατύ σας χαμόγελο ανοίξτε την πόρτα και αδράξτε τη μέρα.