Σπάνια συνέντευξη της μάνας και του αδερφού του Παντελίδη-Τι έλεγαν για το καμάρι τους!

«Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά το παιδί μου» έλεγε η μητέρα του

Την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στο STAR η μητέρα του Παντελή Παντελίδη και ο αδελφός του για την τεράστια επιτυχία που γνώριζε τότε ο τραγουδιστής προέβαλε η εκπομπή «Tatiana Live».

«Εγώ ως μαμά θέλω να είναι καλά το παιδί μου, τίποτα άλλο», δήλωνε πριν από χρόνια η μητέρα του Παντελή Παντελίδη. Τότε που δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε!

H Αθηνά Παντελίδου μιλούσε με καμάρι και περηφάνια για τον αγαπημένο της γιο και την επιτυχία του:

«Αυτό έλειπε να τρελαθούμε από την επιτυχία. Είχε έφεση από μικρός στο τραγούδι. Είμαστε χαρούμενοι, όλοι είμαστε χαρούμενοι. Τώρα για τα υπόλοιπα ξέρει ο ίδιος τι θα κάνει, εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά το παιδί μου…

Έρχεται εδώ για τον καφέ του, τις παρέες του, οι φίλοι του είναι εδώ. Το πιστεύαμε ότι θα πάει μπροστά το παιδί. Ο μπαμπάς του έχει ξετρελαθεί γιατί κι εκείνος ασχολιόταν με την μουσική. Από όταν θυμάμαι τον Παντελή συνέχεια τραγουδούσε. Από το ένα δωμάτιο πήγαινε στο άλλο, συνέχεια τραγουδούσε. Έγραψε πολύ μικρός τα τραγούδια του, μπορεί να ήταν και 13 χρόνων».

Εκείνη την ημέρα η τραγική σήμερα μητέρα έλαμπε από ευτυχία:

«Ε βέβαια και θα πάω να τον ακούσω, μόνο εγώ; Όλη η Νέα Ιωνία! Από την Κρήτη, από την Θεσσαλονίκη, από παντού!»

Στην συνέχεια μίλησε ο ένας από τους δυο αδερφούς του: «Του αρέσουν οι γυναίκες, γι’ αυτό γράφει τραγούδια για τις γυναίκες. Ξέραμε ότι ο Παντελής θα φτάσει, αν όχι στην κορυφή, πολύ ψηλά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ