Σπιτικό scrub προσώπου για τα μαύρα στίγματα

Κάπου εκεί στην εφηβεία ήταν που κοιταζόσουν στον καθρέφτη και τα μαύρα στίγματαεκεί στην περιοχή της μύτης ή στο πιγούνι -συνήθως στις λιπαρότερες περιοχές του προσώπου- σου έσπαγαν κυριολεκτικά τα νεύρα. Και έλεγες «έλα μωρέ, εφηβεία είναι, λίγο υπομονή ακόμη και θα τζάσουν»! Έλα, όμως, που τα χρόνια πέρασαν -όχι πολύ- και τα μαύρα στίγματα έχουν κάνει για τα καλά αρμένικη βίζιτα;

Μπορείς να απαλλαχθείς πολύ εύκολα από αυτά αρκεί να είσαι τυπική και να κάνεις 3 φορές την εβδομάδα σπιτικό scrub προσώπου ειδικά για το συγκεκριμένο σου θεματάκι! Τα μαύρα στίγματα θα αποχωρήσουν και η επιδερμίδα σου θα είναι λαμπερή γεμάτη υγεία και το σημαντικότερο; Χωρίς καμία ατέλεια!

Φτιάξε μόνη σου σπιτικό scrub προσώπου για τα μαύρα στίγματα!

Θα χρειαστείς

  • 2 κουλ. της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 φλιτζανάκι νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύεις τα δύο υλικά και κάνεις κυκλικές κινήσεις εκεί που έχεις το θεματάκι. Αφήνεις να δράσει το προϊόν για 25 λεπτά και ξεπλυνε με άφθονο δροσερό νερό. Επαναλαμβάνεις 3 φορές την εβδομάδα.

Υπάρχουν, ωστόσο αρκετές λύσεις για να πεις επιτέλους «bye bye» στα μαύρα στίγματα που σε ταλαιπωρούν:

  • Τρίψε την συγκεκριμένη περιοχή με ωμή πατάτα για 15 λεπτά. Άφηνε να στεγνώσει και ξέπλυνε με άφθονο νερό
  • Τρίψε τη συγκεκριμένη περιοχή με σπασμένα αμύγδαλα, όπως ακριβώς και με την πατάτα
  • Αποτελεσματική είναι και η θεραπεία με πολτοποιημένη ντομάτα! Εφάρμοσε όπως ακριβώς και στα προηγούμενα!

Ήρθε η ώρα να δείξεις επιτέλους το δέρμα σου άφοβα χωρίς καμουφλάζ ή concealer! Καλοκαίρι είναι… όλα αυτά είναι περιττά! Δώσε βάση στη φυσική σου ομορφιά και… Καλή επιτυχία!