Συγκλονιστικό σοκ στον μπρούσκο: O Μηνάς κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε τον Πάτροκλο να καταφέρνει και να παίρνει τις κατάλληλες προφυλάξεις μιας και μαθαίνει τα πάντα που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού από την Δανάη.

Ο Νεκτάριος θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στην Χρυσάνθη τον πραγματικό λόγο που είναι στα Χανιά γεγονός που θα φέρει μεγάλη ρήξη στη σχέση του με τον Αχιλλέα. Ο Παύλος Γιαννακάκης είχε κάνει σαφές στον Μηνά ότι πρέπει να προσέχει τα νώτα του μιας και ο Σηφαλάκης τον είχε στοχοποιήσει. Ο Μηνάς αδιαφόρησε και δεν πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις που έπρεπε με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν.

Ο Μηνάς είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από την δολοφονική επίθεση που του έκαναν. Εκείνος είναι άσχημα και οι γιατροί τον χειρουργούν και στην συνέχεια νοσηλεύεται στην εντατική. Μαθαίνοντας η Βασιλική τι πραγματικά έχει γίνει τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να του συμπαρασταθεί. Δυστυχώς όμως η Βασιλική θα μείνει έκπληκτη με αυτό που θα δει στο νοσοκομείο!

Source :
videogr.gr