Τα Μυστικά του Bronzer

Το bronzer έχει και τα μυστικά του ώστε να μας αποδώσει τα μέγιστα, χωρίς να μετανιώσουμε που προσπαθήσαμε να δώσουμε στην επιδερμίδα μας λίγο από τη λάμψη του ήλιου.

Τα Μυστικά του Bronzer

Και επειδή από εδώ και πέρα όλο και πιο συχνή θα είναι η παρουσία του στα beauty look μας έχει νόημα να εντοπίσουμε τα σημεία-κλειδιά που θα πετύχουμε αυτή τη λάμψη υγείας και αυτή τη πιο ζεστή χροιά στο πρόσωπο μας. Ο ήλιος όσο θα γίνεται πιο δυνατός θα κάνει το δέρμα μας να δείχνει χλωμό και άτονο, οπότε ναι, το χρειαζόμαστε το bronzer στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας, αλλά φορεμένο με «τρόπο».

AdTech Ad

Τα Μυστικά του Bronzer

Επιλέγουμε ματ υφής bronzer. Το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό παρά το ότι τα shimmering προϊόντα ίσως να είναι πιο διασκεδαστικά.

Το τοποθετούμε στο φυσικό φως. Στεκόμαστε μπροστά από ένα παράθυρο που έχει δυνατό φυσικό φως και βάζουμε στα σημεία που προεξέχουν και είναι εκείνα που θα φώτιζε ο ήλιος υπό άλλες συνθήκες. Αυτό θα μας γλυτώσει από πολλά «λάθη».

Χρησιμοποιούμε φαρδύ πινέλο, τινάζουμε το περίσσευμα και πάντα βάζουμε προϊόν σταδιακά. Είναι πιο εύκολο να προσθέσουμε παρά να αφαιρέσουμε.

Δεν ξεχνάμε το λαιμό μας. Ισχύει ό,τι και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς. Δεν στεκόμαστε μοναχά στο πρόσωπο, προχωράμε και στο λαιμό. Διαφορετικά θα υπάρχει αυτή η αντιαισθητική διχρωμία.

Source :
marymary.gr