Τα 10 basic παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην παπουτσοθήκη της (VIDEO)

Η Shea Whitney μας δείχνει τα 10 basic παπούτσια που όλες μας πρέπει να έχουμε στην παπουτσοθήκη μας αν θέλουμε να ακολουθούμε τη μόδα πιστά.

#1. Ένα ζευγάρι loafers είναι πάντα μια καλή ιδέα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στην πόλη.

#2. Τα φλατ σανδάλια είναι απαραίτητα τόσο για τις διακοπές σου όσο και για την καθημερινότητά σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα σου τα καλοκαιρινά looks και θα σου προτείναμε να τα επιλέξεις σε ουδέτερες αποχρώσεις.

#3. Ένα ζευγάρι γόβες πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στην παπουτσοθήκη σου. Οι πιο πολλοί στιλίστες θα σου προτείνουν να επιλέξεις nude ή μπεζ χρώμα αλλά εγώ θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι πιο κομψό από ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

#4. Τα πέδιλα με λίγο χοντρό τακούνι θα σου φανού πολύ χρήσιμα τόσο στη δουλειά όσο και στις απογευματινές σου βόλτες! Αυτά μπορείς να τα αγοράσεις σε nude ή μπεζ ώστε να ταιριάζουν περισσότερο με κάθε σου look.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_440449’); });

Δες τα υπόλοιπα basic παπούτσια που πρέπει να έχεις στην παπουτσοθήκη σου στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni φοράει 2 από τα πιο hot μαγιό του Ιουλίου!- Δες τα μαγιό που επίλεξε και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Τι φόρεσαν οι σύζυγοι των Υπουργών στην ορκομωσία της νέας κυβέρνησης;- Ποιες από αυτές μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

Dolce & Gabbana: Το φαντασμαγορικό show με τα αρχαιοελληνικά φορέματα που μας εντυπωσίασε!- Τα πιο ωραία looks στο Haute Couture show

Original Source: faysbook.gr