Τα 5 καλοκαιρινά φορέματα που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου (VIDEO)

Κάθε γυναικεία ντουλάπα πρέπει να έχει κάποια φορέματα που θα τα φοράς ξανά και ξανά και θα σου χρησιμεύσουν καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Lydia Rose, γνωστή instagrammer, μας δείχνει 5 basic καλοκαιρινά φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

#1. Πάντα χρειάζεται ένα λευκό φόρεμα για parties, καλοκαιρινές εξόδους και χαριτωμένα πρωινά looks. Θα το φορέσεις παντού (εκτός από τους γάμους) και θα το λατρέψεις.

#2. Ένα στενό micro floral φόρεμα σε έντονη απόχρωση είναι ό,τι πρέπει τόσο για τους πρωινούς καφέδες, όσο και για τις εξόδους σου. Αλλάζοντας παπούτσια το συγκεκριμένο φόρεμα μεταμορφώνεται άνετα από πρωινό σε βραδινό μέσα σε λίγα λεπτά.

#3. Το μπεζ φόρεμα αποτελεί σταθερή αξία και φέτος μάλιστα είναι και στη λίστα με τις top τάσεις. Θα το φορέσεις πολύ με τα μαύρα σου ugly sandals αλλά και με τις μπεζ ψηλές εσπαντρίγιες σου!

Δες μερικά ακόμα φορέματα στο παρακάτω βίντεο!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_434962’); });
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Rose (@fashioninflux) στις 7 Ιούν, 2019 στις 12:31 μμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που μπορείς να υιοθετήσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! (VIDEO)- Για να είσαι στιλάτη ακόμα και στα ταξίδια σου

Έχουμε πάθει πλάκα με τα γυναικεία ρούχα που παρουσίασε ο οίκος Versace στο show του- Η Gigi, η Bella και η Irina ήταν όλες εκεί και περπάτησαν στο show του γνωστού οίκου

Η Victoria Beckham «αντιγράφει» το look της Meghan Markle!- Ποιο look σου αρ΄έσει περισσότερο;

Original Source: faysbook.gr